Hughton bosszús a menesztése miatt

2014. April 9. Wednesday in Angol Premier Liga, Hírek

A West Bromwich Albion ellen hazai pályán elszenvedett 1-0-s vereség után a Norwich City labdarúgócsapatának vezetése menesztette Chris Hughton edzőt, és helyette Neil Adamset bízta meg a feladattal.
Chris Hughton

Hughton úgy érzi, nem szolgált rá a menesztésre.

Hughton rendkívül csalódott volt, amiért nem fejezhette be a szezont, úgy vélte ugyanis, hogy a csapat élvonalbeli tagságát semmi sem veszélyeztette. A szakember azt mondta, a Norwich jó kezekben volt, annak ellenére, hogy a szurkolók elégedetlenek voltak a teljesítménnyel. A csapat 33 forduló után nyolc győzelemmel, nyolc döntetlennel, tizenhét vereséggel és 32 megszerzett ponttal csupán a 17. helyen szerénykedik, de így is öt pont az előnye a már kiesőhelyen álló Fulham előtt.

“Természetesen nagyon csalódott vagyok, hogy elvesztettem a munkámat, de büszkén tekintek vissza arra, hogy a Norwich menedzsere lehettem” – nyilatkozta Hughton. “Megértem a szurkolók frusztrációját, de készen álltunk a kihívásra, arra hogy az utolsó öt mérkőzésen biztosítsuk az élvonalbeli tagságot. Az elmúlt két szezonban sok új játékos érkezett a klubhoz, de az átmeneti időszak után egyre inkább összeérett a csapat. De ugyanez vonatkozik az edző stábra is.”

Pedig a Norwich elképesztő sorozat előtt áll, a legkönnyebb mérkőzés éppen szombaton vár rá, amikor a Fulham otthonába látogat. A hazaiak győzelmére 2.10 az odds, a döntetlenre 3.50, míg a vendégek sikerére 3.30 szorzóval lehet fogadni. Ezt követően azonban igazi nagyágyúk következnek, a csapat a Liverpoolt és az Arsenalt fogadja hazai környezetben, míg a Manchester United és a Chelsea vendégeként lép pályára.

Hughton az utóbbi évek legrosszabb győzelmi mutatójával bírt a Norwich élén, 82 mérkőzésen mindössze 24-szer vezette diadalra az együttest. Utódja, Adams viszont teljesen tapasztalatlan, a 48 éves szakember eddig az U18-as csapatnál dolgozott, felnőtt együttest még sohasem irányított.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply