Hosszabbított védőjével a Juventus

2015. January 14. Wednesday in Hírek, Olasz Serie A

Stephan Lichsteiner
Stephan Lichtsteiner új szerződésről állapodott meg a torinói klub vezetőivel, a védő 2017-ig hosszabbította meg kontraktusát.

 

A svájci labdarúgó a Grasshoppers után a Lille-be igazolt, majd 2008-ben lett a Lazio játékosa. Lichtsteiner három szezon után kapott lehetőséget a Juventusnál, amellyel zsinórban háromszor lett bajnokcsapat tagja. Ráadásul a védő Antonio Conte és Massimiliano Allegri irányítása alatt is állandó tagja a Juventus kezdőjének, így nem meglepő, hogy a klub szerette volna megtartani őt.

Lichtsteiner korábbi szerződése a nyáron lejárt volna, de Allegri már korábban kijelentette: kizárt, hogy a védő távozzon. A vezetőedző már az elmúlt év végén szorgalmazta a svájci szerződésének meghosszabbítását, végül a 30 éves labdarúgóval év elején újra megegyezett a klub, a felek 2017-ig állapodtak meg a folytatásról.

“A játékos már alá is írta új szerződését, amely további két évre szól, plusz egy éves opcióval” – szól a Juventus hivatalos bejelentése.

A svájci védő a jelenleg zajló szezonban 17 bajnokin két gólt szerzett, a 70-szeres válogatott ezzel a torinói védelem legbiztosabb tagjának bizonyult.

A Juventus csütörtökön a Veronát látja vendégül az Olasz Kupában: a torióniak sikerének az oddsa 1.20, a döntetlenre 6.50, a veronaiak győzelmére 17.00 a szorzó.

A párharc érdekessége, hogy négy nappal később a két gárda a bajnokságban is összeméri az erejét, vasárnap is a Juventus lesz a párharc házigazdája.

Az elmúlt szezonban a Juventus hazai pályán 2-1-re nyert a Verona ellen.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply