Profile photo of Renton

by

HJK Helsinki vs. FC Honka Espoo – 2012/05/21

2012. May 19. Saturday in Elemzés, Finn Veikkausliiga, PRÉMIUM tartalom, Sportfogadás

HJK Helsinki

VS

Finn Veikkausliiga

2012/05/21 17:30 (CET),

Finnair Stadion

FC Honka Espoo
Liga pozíció: 2 Liga pozíció: 9
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

A finn bajnokságból választottam ezúttal a HJK Helsinki vs. FC Honka összecsapást.

A HJK meccsein volt az idén a legtöbb gól. Szemben a vendég Honka meccsein esett legkevesebb.

Mi lesz ma under vagy over?

Kevesebb/Több (under/over) fogadás
Kevesebb mint 2.5 gól | 2.25 Kevesebb mint 2.5 gól | 2.25 Unibet Több mint 2.5 gól | 1.65 Több mint 2.5 gól | 1.65 Sportingbet

A HJK a finnek legjobb csapat ezt már sokszor bebizonyította. Az elmúlt három évben rendre megszerezte a bajnokságot és szerintem ez idén sem lesz másképp. A Honka csapatának tavaly majdnem sikerült felkapaszkodni a dobogóra, de 1-2 pont még hiányzott a sikerhez.

A HJK idén is remekel és  jelenleg a második helyen szerepel, de csak rosszabb gólkülönbségének köszönhetően. A Honka az idei évet nagyon gyengén kezdte, az első öt meccsen csak két pontra voltak képesek. Az utolsó két meccsen viszont beindult a csapat szekere és egy idegenbeli 0:1-es győzelem után, hazai pályán is nyerni tudott 2:1-re a MyPa csapata ellen. A HJK formája több mint remek, öt győzelem zsinórban. Legutóbb 0:1-re győztek a Haka otthonában. A HJK meccsein esett eddig a legtöbb gól. Nyolc mérkőzés alatt 21, ebből a négy hazai pályán 14 gól esett, ami több mint biztató arra nézve, hogy ezen a találkozón is sok gól essen.

Viszont a Honka meccsein esett legkevesebb gól eddig. A hét meccs alatt mindössze 15. A csapat a hét forduló alatt 5 gólt tudott csak szerezni. Pedig tavaly benne voltak a topp 4-ben a 57 szerzett góllal. Idén valahogy az öltözőbe maradtak a góllövő csukák, de a két legutóbbi győzelem meghozta a csapat önbizalmát és biztosra veszem, hogy ma is képesek lesznek gólt szerezni. A HJK Helsinki, aki messze a mérkőzés esélyesének számít, aligha fogja ezt hagyni és 2-3 gólt minimum várhatunk tőlük.

Összegzés:

Összességében azért választottam a +2,5 gólra való fogadást, mert sokkal jobb odds van rá, mit a sima HJK győzelemre és minden esély megvan rá, hogy több gólos hazai győzelem szülessen úgy, hogy közben a vendégek is gólt szerezhetnek.

Fogadási tippünk: Nyertes tipp
Több mint 2.5 gól születik | 1.67 Több mint 2.5 gól születik | 1.67 Unibet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2012/05/19, 17:36

Related Articles

1 response to HJK Helsinki vs. FC Honka Espoo – 2012/05/21

Leave a Reply