Hazard a Chelsea-ben képzeli el jövőjét

2014. March 18. Tuesday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Eden Hazard

Jó szezont fut Eden Hazard, a Chelsea támadó szellemű középpályása, hiszen már 14 bajnoki gólnál tart, csapatával pedig az angol Premier League élén áll – a belga sztár nem is tervezi a váltást, annyira jól érzi magát Jose Mourinho kezei alatt a londoniaknál.

 

Négy év után úgy néz ki, hogy a “kékek” újra bajnokságot nyerhetnek, hiszen Mourinho visszatérte jót tett a csapatnak. A nem kevés összegért megvásárolt Hazard is egyre jobb teljesítményt nyújt, az idei Chelsea legeredményesebb játékosa, és fontos szerepe van abban, hogy együttese ilyen jól teljesít. A 23 éves labdarúgó tisztában van képességeivel, de tudja, van még neki is mit tanulnia, hova fejlődnie, legjobbját pedig Mourinho irányítása alatt, a Chelsea-nél szeretné elérni.

“Amikor egy olyan személy, mint Mourinho, csupa jó dolgot mond rólad, szeretné kihozni a maximumot belőled, az mindig jó dolog” – mondta Hazard az uefa.com-nak. “Ez azt mutatja, hogy jó úton jársz, ugyanakkor meggyőz arról, hogy nem elég a tehetség, hiszen többre is képes lehetsz.”

“Csak rajtam múlik ez, keményen kell dolgozni, a lehető legjobb szintet kell elérni, ez pedig az edzések és a mérkőzések segítségével lehetséges. Nem azt mondom, hogy erre kényszeríti játékosait. Mindenkit hagy dolgozni, magabiztosságot ad játékosainak, motiválja őket személyesen vagy a médián keresztül.”

Hazardra és társaira kedden kemény feladat vár, hiszen a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján a török Galatasarayt fogadják. Az angolok 1-1-es döntetlent értek el idegenben, de Didier Drogbáék jól játszottak az első meccsen, így a Chelsea nem dőlhet hátra csak azért a Stamford Bridge-en, mert Törökországban lőtt egy gólt.

A Chelsea győzelmét 1.40 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 5.00, az Galatasaray sikerére pedig 9.00 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply