Gyenge a széleken a Manchester United

2015. November 9. Monday in Angol Premier Liga, Hírek

Juan Mata
Csapata játékával nem elégedett Louis van Gaal, a holland szakembernek az a véleménye, hogy elsősorban szélsőt kell igazolnia a manchesteri klubnak.

Az elmúlt hetekben a Manchester United menedzsere több lehetőséget is kipróbált a szélső posztokon, mert nem volt megelégedve csapata játékával. Van Gaal már korábban jelezte, hogy több kreativitást és főleg sebességet vár a széleken, ám a keretben rendelkezésre álló játékosok nem feleltek meg a holland elvárásainak. A manchesteri együttesben a széleken az elmúlt időszakban a PSV-től igazolt Memphis Depay mellett Juan Mata és Jesse Lingard is kudarcot vallott, utóbbi a West Bromwich Albion ellen első gólját szerezte az angol élvonalban, ám Van Gaal követelményeinek ő sem felelt meg posztján.

A United menedzsere nem is tagadja, hogy a téli átigazolási időszakban szeretne ebbe a pozícióba játékost szerződtetni.

“Most Jesse Lingarddal álltunk fel, de látszódott, hogy azért nem ő a világ leggyorsabb játékosa, ahogy Mata sem. Először ezt a problémát kell megoldani, és csak utána azzal foglalkozni, hogy mi legyen a játékunkkal” – mondta Van Gaal.

A holland a nyári átigazolási időszakban a Southampton játékosát, Sadio Manét szerette volna megszerezni, könnyen lehet, hogy januárban a felek visszatérnek a tárgyalóasztalhoz. Ugyanakkor az igazolások előtt Van Gaal tudni szeretné, hogy a sérült Luke Shaw mikor térhet vissza.

A Manchester Unitedet az Eb-pótselejtezők után a Watford látja vendégül: a hazai győzelem szorzója 4.50, a döntetlenre 3.40, a vendégek sikerére 1.83 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply