Götze még többet ígér

2013. November 29. Friday in Hírek, Német Bundesliga

Mario Gotze

Mario Götze saját elmondása szerint még messze van csúcsformájától, azt ígéri a Bayern München szurkolóinak, hogy még sokat fog fejlődni.

 

A labdarúgó fiatal kora ellenére már évek óta meghatározó tagja a Bundesligának, a Borussia Dortmundban eltöltött évek alatt bizonyította páratlan tehetségét. A Bayern Münchenbe a nyáron átigazoló irányító a első szezonját sérüléssel kezdte a bajoroknál, de az utóbbi hetekben már állandó csapattag, és Götze ezt azonnal gólokkal hálálta meg. A bombaformában játszó münchenieket egy hete, a Borussia Dortmund elleni Bundesliga-csúcsrangadón góllal segítette, vagyis bevette egykori csapatának a kapuját, majd gólt szerzett a CSZKA Moszkva elleni BL-találkozón is.

Az elmúlt hét eseményei után Götze kezdi visszanyerni önbizalmát.

“Nem szabad elfelejteni, hogy hosszabb ideig sérült voltam. Nagyon nehezen nyertem vissza a fizikai formámat, de most már minden rendben, ezért biztos vagyok benne, hogy a teljesítményem is folyamatosan javulni fog” – ígérte a szurkolóknak Götze.

Götze a szezon során már több poszton is szerepelt, Josep Guardiola a pálya több pontján is bevetette már. A játékosnak nincs preferált szerepköre, bárhol hajlandó a csapat hasznára lenni.

“A pozíció nem igazán fontos. Mi amúgy is sokat változtatjuk a helyünket, és a meccsen mindig mozgásban vagyunk” – avatott be a bajorok hadrendjébe Götze.

A Bayern a Bundesliga 14. fordulójában az újonc és sereghajtó Eintracht Braunschweiget látja vendégül: a szombati bajnoki kapcsán a hazai siker oddsa 1.062, a döntetlenre 15.00, a vendégek győzelmére 51.00 a szorzó. Arra, hogy Götze ezúttal is eredményes lesz, 2.05 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply