Folytatná menetelését a Valencia

2014. October 19. Sunday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Helder Postiga
A Deportivo otthonában folytathatja nagy menetelését a Valencia labdarúgócsapata, amelynek teljesítménye az eddigi hét fordulóban olyan meglepetésként hatott, mint tavaly az Atlético Madridé.

 

Az együttes még veretlen, öt győzelem mellett két döntetlent ért el, 17 rúgott gólja mellett mindössze négyet kapott. A nagyok közül eddig csak az Atléticóval találkozott, és két hete legyőzte 3-1-re. Amennyiben vasárnap délután nyerne a Riazor stadionban is, úgy a Barcelona mögé két ponttal felzárkózva a tabella második helyéről várhatná a folytatást.

A Depor hazai sikerére 4.50 az odds, a döntetlenre 3.50, míg a Valencia idegenbeli győzelmére 1.80 szorzóval lehet fogadni.

A hazai együttes mély gödörben van, nem elég, hogy hét mérkőzésen öt vereséget és mindössze négy pontot begyűjtve csak az utolsó helyen szerénykedik, de a legutóbbi négy meccsen elszenvedett vereség közül kettő is brutális volt: a Real Madrid 8-2-re, a Sevilla 4-1-re verte.

Ráadásul a keretben sem számíthat mindenkire a szakvezetés, Hélder Postiga, Cuenca, Juan Domínguez és Diogo Salomao is sérült.

“A Valencia nagyon erős csapat, eddig a szezon legnagyobb meglepetését jelenti a szereplése” – nyilatkozta Víctor Fernández, a Deportivo edzője. “Bár úgy tűnik, hogy legyőzhetetlen, de biztosan megtaláljuk majd a gyenge pontját. Csak a győzelemre tudok gondolni. A kezdőcsapatban lesz jó néhány változás, szerinte sokkal több pontot érdemeltünk volna, mint amennyit eddig valójában szereztünk.”

A vendégek eddig minden meccsükön szereztek gólt, köszönhetően Rodrigo, Paco Alcácer és André Gomes kiváló játékának. A 40 éves Nuno Espirito Santo edző szintén nehéz meccsre számít, ha valaki, akkor ő tudhatja, hogy kollégája milyen edző, hiszen tíz éve a Portóban még a játékosa volt.

“Közelről láttam a munkáját, csodáltam mindig is, azt hiszem, a válogatott szünet alatt volt ideje felkészíteni a játékosait. Ez már másik csapat lesz, mint amit korábban láttunk, a Depor most sokkal versenyképesebb és szervezettebb lesz” – nyilatkozta.

Forrás: Unibet

Leave a Reply