FK Austria Wien vs. Atlético Madrid – 2013/10/22

2013. October 22. Tuesday in Elemzés, PRÉMIUM tartalom, Sportfogadás, UEFA Bajnokok Ligája

FK Austria Wien VS

Bajnokok Ligája

2013/10/22 20:45 (CET),

Generali Arena

Atletico Madrid
Teljesítmény:

Ma este is Bajnokok Ligája mérkőzésekre kerül sor, kiválasztottam egy olyan meccset, amire két tippem is van.

Ázsiai hendikepes fogadás
Austria Wien +1 | 2.62 Austria Wien +1 | 2.62 Winmasters Atlético Madrid -1 | 1.50 Atlético Madrid -1 | 1.50 Unibet

A hazai csapat BL-lázban ég, óriási szenzáció volt a főtáblára való kerülés, de itt vége is az álmodozásnak, hiszen köztudott, hogy a keret a közelében sincs a BL szintjének. 3 olyan Atlético játékos is van, akik a mérvadó portál szerint egyedül többet érnek, mint a bécsi csapat játékosai összesen (Turan, Diego Costa, Courtois)…. Ráadásul mostanában a játék sem megy annyira, a legutóbbi 10 meccsén az Austria Wien mindössze egy győzelmet aratott, és csak egyet úszott meg kapott gól nélkül. Két fontos játékos sérülés miatt nem játszhat ma, Grünwald és Gordon, akik támadó szellemű középpályások, és ha egészségesek, akkor a kezdőben kapnak helyet. Már megmutatták, hogy a BL-re össze tudják rakni a védelmet, két meccsen mindössze egy gólt kaptak, ami nagyon szép teljesítmény (bár a Zenit ellen csak egy elég jogtalannak tűnő kiállítás játszott közre abban, hogy nem kapituláltak). A támadást nem erőltették egyik meccsen sem, inkább megpróbálják kapott gól nélkül (vagy inkább minél kevesebbel) lehozni a meccseket, ez talán eredményesebb, de egyáltalán nem szórakoztató irány.

Az Atlético Madrid idén a Real és a Barca szintjén áll. Az előző fordulóban veszítették el a veretlenségüket, egy nagyon szerencsés öngól miatt, a kellemetlen Espanyol ellen. (Tavaly az Espanyol ellen a Real Madrid, a Barcelona, a Valencia és az Sociedad is bukott pontokat.) Egy ponttal állnak jelenleg a listavezető, idén is rekordokat döntő Barcelona mögött, a bajnokságban a fővárosi csapat 9-ből 8 meccset nyert! Diego Costa óriási szezont fut (9 meccs, 10 gól, 1 gólpassz), ráadásul, ha esetleg neki nem megy, ott van még a támadók közt David Villa, aki szintén gólérzékeny. A védelemre és a támadósorra sem lehet panasz, csak a Barca rúgott többet, és kapott kevesebbet, mint Simeone csapata. A BL-ben is százszázalékosak, a mai győzelemmel gyakorlatilag eldöntené a továbbjutás kérdését, hiszen a riválisok egymással játszanak.

Összegzés:

A Wien rossz formában van, a csapat erőssége pedig fényévekre van a „matracosokétól”, ráadásul sérültek is hátráltatják a bécsieket, a vereségük biztosra vehető. Egy – 1 –es ázsiai hendikeppel próbálkozom ma (ha kettővel nyer az Atlético, akkor nyerünk, ha csak eggyel, akkor a tét visszajár). Egy kis segítség: emlékezzünk a Debrecen BL-szezonjára! A Wien hasonló csapat, most pedig egy olyan ellenféllel találkozik, aki a Reallal és a Barcával küzd a spanyol bajnoki címért. Papíron 3-4 góllal jobb a spanyol fővárosi együttes, idegenben is. A gólok száma pedig valószínűleg 3 alatt marad (goal line – 3, 0-1-2 gól esetén nyerünk, 3 gólnál tét visszajár), két, a BL-ben eddig remekül védekező együttes találkozik!

Fogadási tippünk: Nyertes tipp
Atlético Madrid -1 | 1.50 Atlético Madrid -1 | 1.50 Unibet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2013/10/23, 13:42

Related Articles

Leave a Reply