Falcao a télen távozhat

2015. January 17. Saturday in Angol Premier Liga, Hírek

Radamel Falcao
Menedzsere, Jorge Mendes szerint Radamel Falcao akár már a télen elhagyhatja a Manchester United labdarúgócsapatát, miután a Southampton ellen a kispadra sem ültette őt le Louis van Gaal vezetőedző.

 

Nem mondható egy sikersztorinak Radamel Falcao angliai szereplése, aki a Monacótól kölcsönbe került a Manchester Unitedhez, de messze nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, 12 bajnokin csupán 3 gólt lőtt. Szinte biztosan nem él opciós jogával az angol klub, azaz nem fogja megvenni a kolumbiai támadót 55 millió euróért, erre enged következtetni az a tény is, hogy Louis van Gaal még a kispadra sem ültette le a legutóbbi, Southampton elleni hazai találkozóra, helyette a 19 éves James Wilsont tette be a keretbe.

Falcao menedzsere, Jorge Mendes nem tartja kizártnak, hogy már a télen csapatot vált a csatár. “Van egy klasszis játékos, a világ egyik legjobb futballistája, aki minden kétséget kizáróan képes kilencven percet a pályán tölteni, bármikor, bármelyik rivális ellen. De jelen pillanatban nem tudjuk, mit hoz számára a jövő. Az biztos, hogy a következő szezonban is a világ egyik legjobb futballcsapatához tartozik majd, ez lehet a Manchester United, de más klub is” – fogalmazott a menedzser. A Juventus és a Roma is szívesen látná a keretében a 28 éves támadót.

A Manchester United szombaton délután a QPR csapatához látogat, amely egy 16 meccses nyeretlenségi sorozatban van, igaz, a manchesteriek sem tudtak győzni a legutóbbi három bajnoki fordulóban. Ami a két együttes egymás elleni találkozóit illeti, a QPR utoljára 1992-ben tudta megverni a Unitedet, a legutóbbi 16 meccsükből 13-at a manchesteriek nyertek meg, három pedig döntetlennel zárult.

A szombati bajnokin a QPR győzelmére 5.75, a döntetlenre 4.33, a Manchester United sikerére pedig 1.61 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply