Falcao az MU-hoz kerül kölcsönbe

2014. September 1. Monday in Angol Premier Liga, Hírek

Radamel Falcao
A Manchester United hivatalosan bejelentette, kölcsönveszi az AS Monaco kolumbiai gólvágóját, Radamel Falcaót.

 

A két klub már mindenben megegyezett egymással, várhatóan 5-6 millió angol fontot fizetnek az angolok a csatárért, aki iránt az elmúlt napokban az Arsenal és a Manchester City is érdeklődött, valamint a spanyol Real Madrid is.

Az, hogy Falcao a Unitedhoz kerül, némileg meglepő, hiszen a hétvégén a dél-amerikai az egyik közösségi portálon azt írta, Madridban tartózkodik. A bejegyzést azonban nem sokkal később eltávolította a faláról – azt viszont már korábban is elismerte, a “királyiaknál” akarja folytatni pályafutását. A Real is igazolt csatárt, méghozzá Javier Hernandezt, éppen a Manchester Unitedtől.

Niall Quinn, a Sky Sport szakértője úgy véli, Falcao érkezésével nagyon nyerhet a United, hiszen nagyon komoly csata lenne a kezdőbe való kerülésért.

“Ha Falcao valóban aláírja szerződését a Uniteddel, azzal a csapat óriásit fog nyerni, ugyanis jelenleg nagyon kevés jó játékosa van a csapatnak, a kezdő összeállítása igen egyszerű” – véli a szakember, aki játékosként az Arsenalt, a Manchester Cityt és a Sunderlandet is erősítette. “Ez majd kicsit elgondolkodtatja Wayne Rooneyt és Robin van Persie-t is, hogy amennyiben nem nyújtanak megfelelő teljesítményt, könnyen a padon találhatják magukat.”

A United legközelebb szeptember 14-én játszik majd bajnoki mérkőzést, ellenfele az újonc Queens Park Rangers lesz. A manchesteriek győzelmét 1.28 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 5.50, a vendég QPR sikerére pedig 9.50 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply