Fabregas is megsérült

2013. November 12. Tuesday in Elemzés, Előzetes, Hírek, Spanyol Primera Divízió

Lionel Messi után Cesc Fabregas is megsérült, de azt nem tudni, hogy a Barcelona középpályásának mennyit kell kihagynia. Az biztos, hogy kikerült a spanyol válogatott keretéből.
Cesc Fabregas

Fabregas nem szerepelhet a spanyol válogatott következő meccsein.

A hétfő csak rossz híreket tartogatott a Barcelona szurkolóinak, hiszen előbb kiderült, hogy Lionel Messi részleges combizomszakadást szenvedett a 4-1-re megnyert, Real Betis elleni hétvégi bajnokin, ezért másfél-két hónapig nem léphet pályára.

Néhány órával később a Barcelona bejelentette, hogy Cesc Fabregas is megsérült. A középpályás a hétvégén két gólt lőtt, és a mezőny egyik legjobbja volt, de tíz perccel a mérkőzés vége előtt le kellett cserélni, mivel térdsérülést szenvedett. Fabregas szerint nem súlyos a sérülés.

“Csak egy kisebb probléma, nem súlyos. Korábban volt komolyabb gondom a térdemmel, és nem akartam, hogy ez visszajöjjön, ezért kértem cserét. A Milan elleni Bajnokok Ligája-meccsen sem voltam százszázalékos, így azt gondoltam, hogy inkább nem kockáztatom meg a komolyabb sérülést” – fogalmazott Fabregas, aki ezzel együtt kikerült a spanyol válogatott keretéből. A világ- és Európa-bajnok együttes Egyenlítői-Guineával, majd Dél-Afrikával játszik barátságos meccset.

A 26 éves Fabregas az idén 18 meccsen játszott a Barcelonában, de úgy érzi, hogy nem biztos a helye Gerardo Martino csapatában, ezen szeretne változtatni.

“A Ceta Vigo ellen nagyon jó meccset zártam, mindenki dicsért, és én is úgy éreztem, hogy jól ment a játék, a következő két találkozón mégis a kispadon találtam magam. Tudom, hogy nincs bérelt helyem Martino kezdőcsapatában, és azt is tudom, hogy ennél is keményebben kell dolgoznom, hogy elnyerjem a bizalmát, ezért mindig megpróbálom pontosan azt tenni, amit kér tőlem” – mondta a spanyol középpályás.

A listavezető Barcelona a következő bajnoki fordulóban az idény meglepetéscsapatát, a nyolcadik helyen álló Granadát fogadja, a katalánok győzelmére 1.10 az odds, a döntetlenre 10.00, a vendégek sikerére pedig 21.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

1 response to Fabregas is megsérült

  1. Tippeket írjatok má, ne azt hogy ki sérült meg! XD

Leave a Reply