by

Eintracht Braunschweig vs. VfR Aalen – 2013/02/08

2013. February 7. Thursday in Mérkőzés elemzés, Német 2. Bundesliga, PRÉMIUM tartalom, Sportfogadás

Eintracht Braunschweig VS

Német 2. Bundesliga

2013/02/08 18:00 (CET),

Eintracht Stadion

VfR Aalen
Liga pozíció: 1 Liga pozíció: 6
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

A német másodosztály a 21. fordulóhoz érkezett, ahol a legnagyobb bajnokesélyes és szinte biztosan feljutó Braunschweig fogadja az Aalen-t. A hazaiak az előnyüknek és a jelenlegi kiváló formájuknak köszönhetően, nagy esélyesei a mérkőzésnek. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy a vendégek esélytelenek a feljutásra és a sikerre, ugyanis a 3. hely csupán 6 pontra van és a jelenlegi 3 helyezettet (Kaiserslautern) 2 fordulóval ezelőtt idegenben verték (0-1).

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
Braunschweig | 1.60 Braunschweig | 1.60 Unibet Döntetlen | 3.90 Döntetlen | 3.90 Winmasters Aalen | 6.00 Aalen | 6.00 Sportingbet

A Braunschweig szurkolói idén nagyon fel lehetnek dobva, hiszen 47 ponttal vezetik a tabellát a kedvencek, mögöttük a Hertha 45 ponttal, majd leszakadva a harmadik helyezett Kaiserslautern jön 35 ponttal. Két hónapos szünet után ma játszanak újra hazai pályán, ahol ebben a szezonban még nem kaptak ki. Itt kell ma helyt állni a 29 pontos Aalen csapatának, akik azért mégis csak 18 ponttal vannak lemaradva.

Úgy néz ki, hogy a várva várt feljutás idén meglesz a Braunschweignek, hacsak nem követnek valami őrületes bakit és fognak ki egy pocsék sorozatot. Tavaly egy remek szériát zártak le és az idei első meccsük arról árulkodik, hogy ezt a formát átmentették a tavaszi szezonra is. Az Aalen az elmúlt 5 meccséből egyet tudott megnyerni, igaz azt idegenben a már említett Kaiserslautern ellen.

A Braunschweig hazai pályán 10 meccséből 9-et megnyert és csupán egy döntetlenje van a Köln ellen (1-1). Az Aalen idegenben 5-2-3-as formája egész jónak mondható, a 4. legjobb idegenbeli forma. Fordított pályaválasztással a Braunschweig nyert (0-3), viszonylag simán, uralva a játékot. Hazai pályán az elmúlt két találkozásukkor is szintén a Braun nyert, mindkét alkalommal 2-0-ra.

A hazai oldalon nagy érvágás lehet hogy a házi és egyben a liga gólkirálya Dominick Kumbela sárga lapok miatt ki kell hagyja ezt a meccset, valamint a második legeredményesebb hazai Dennis Kruppke sérült. A vendég oldalon a fiatal védő Hubner Benjamin fogja csak kihagyni a meccset, sérülése miatt. Nagy kérdés tehát, hogy a második legtöbb gólt szerző csapat (Braun-37 gól) hogy fog szerepelni otthon a két legeredményesebb gólvágója nélkül. Ellenben a túloldalon az Aalen a legerősebb kezdővel léphet a pályára, habár idén a gólgyártás nem az erősségük 22 gól 20 meccsen, a 6. legrosszabb a ligában.

Az esélye tehát az Aalennek megvan, csak élniük kell vele. A Braunschweignek remek védelme van, és új emberek kaphatnak lehetőséget elől a bizonyításra, akik valószínűleg élni fognak ezzel, főleg hazai pályán. Szerintem a motiváció meglesz bennük és nem okoznak csalódást otthon. Semmilyen más versenyben nem érdekeltek már, gondolok itt a német kupára, ahonnan a Dortmund verte ki őket. Nekik csupán ezt a szezont kell szépen befejezni és jövőre az élvonalban folytatni.

Összegzés:

Én azt gondolom, hogy a gólvágók nélkül is elég erős ez a keret, hiszen Ademi bevethető csatár poszton, általában Kumbelával szokták bolondítani az ellenfél védelmét. Középen pedig Mirko Boland lesz ott, akinek rengeteg gólpassza van, és nagyszerűen mozgatja a középpályát. Az 1.60 1.60 Unibet-as odds szerintem elfogadható, és érdemes megtenni a bajnokesélyest.

Fogadási tippünk: Vesztes tipp
Braunschweig győzelem | 1.60 Braunschweig győzelem | 1.60 Unibet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2013/02/07, 16:09

Related Articles

Leave a Reply