Egymás ellen javíthat az Everton és a Newcastle

2014. December 28. Sunday in Angol Premier Liga, Hírek

Moussa Sissoko
Az angol labdarúgó Premier League 19. fordulójának vasárnap esti zárómeccsén két rossz formában lévő csapat csap össze, a Newcastle United az Evertont fogadja.

 

A Szarkák zsinórban három meccset veszítettek el, igaz, ebből kettőt az Arsenal és a Manchester United, a harmadikat pedig a Sunderland ellen, pedig októberben sorozatban öt bajnokit nyertek meg. Az Everton az utolsó négy meccséből háromszor vereséget szenvedett, ezek közül a legfájóbb a pénteki kudarc, amikor hazai pályán kaptak ki 1-0-ra a Stoke Citytől. Ennek megfelelően a Newcastle visszacsúszott a 10., az Everton pedig a 12. helyre, előbbinek 23, utóbbinak 21 pontja van, így egy esetleges vendéggyőzelemmel a Kékek megelőzhetik a Szarkákat vasárnap.

Roberto Martinez, az Everton menedzsere szerint még egyszer nem fordulhat elő csatáraival az, ami a Stoke ellen történt, azaz, hogy gól nélkül maradnak.

“Ha ilyen gyengén támadunk, ha nem tudjuk kihasználni a lehetőségeinket, akkor az lesz belőle, ami volt pénteken is: vereség. A Newcastle ellen kíméletlennek kell lennünk” – mondta Martinez, akinek komoly problémái lehetnek a csapat összeállításában.

A kapus Tim Howard megsérült, valószínűleg nem tudja vállalni a játékot, és kérdéses John Stokes és Kevin Mirallas szereplése is, Steven Naismith pedig eltiltás miatt biztosan nem játszhat.

Az Evertonnál Tim Krul bokasérüléssel bajlódik, így vélhetően ismét Jak Alnwick áll majd a kapuban, Rob Elliot és Paul Dummett is sérült. A két csapat egymás elleni meccseit tekintve az Everton áll jobban, hiszen a legutóbbi öt bajnokin veretlen a Newcastle ellen, idegenben pedig az utolsó két meccsét megnyerte a St. James Parkban.

A vasárnapi találkozón a hazai pályán játszó Newcastle győzelmére 2.80 az odds, a döntetlenre 3.40, az Everton sikerére pedig 2.70 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply