Edzőváltás Geráéknál

2013. December 15. Sunday in Angol Premier Liga, Hírek

A West Bromwich Albion vezetősége szombat este menesztette a csapat menedzserét, Steve Clarke-ot, egyelőre még nem döntöttek arról, hogy ki veszi át a szakember helyét a birminghami egyesületnél.
Steve Clarke

Steve Clarke-nak mennie kellett a szombati vereség után.

A WBA az angol bajnokság 16. fordulójának szombati játéknapján 1-0-ra kikapott a Cardiff otthonában, a meccsen Peter Wittingham gólja döntött a három pontról. A birminghami gárdának ez volt a hetedik veresége a bajnokságban, és eddig mindössze három meccsen tudott nyerni, de az egész éves statisztika sem fényes. A WBA ebben a naptári évben csak hét meccsét tudta megszerezni a három pontot, holott a klub nyáron a szakvezetés kérésének megfelelően megerősítette a keretet.

A West Bromwich közelítve a szezon feléhez mindössze a 16. helyen áll a bajnokságban, két ponttal előzi a már kieső helyen álló Crystal Palace-t. A klub vezetősége szombaton elégelte meg az eredménytelenséget, és kiadta az útját a menedzsernek.

“Nehezünkre esett meghozni ezt a döntést. De teljesen egyértelmű, hogy valami nem stimmelt idén, nem nézhetjük tovább a vereségeket. A mai zsinórban a negyedik meccs volt, amelyen kikaptunk, ez így nem mehetett tovább” – szólt Richard Garlic igazgató magyarázata.

A sportvezető szerint a vezetőség mindent megtett, hogy a csapat jól szerepeljen, a klub történetében még sosem volt ilyen magas bértábla a játékosoknál. Garlick ugyanakkor megköszönte a menedzser és segítője munkáját, egyelőre az utódlás témája nem került szóba.

Az angol bajnokság következő fordulójában, jövő szombaton a WBA a Hullt látja vendégül: a hazai győzelem oddsa 1.83, a döntetlenre 3.50, a vendégek sikerére 4.33 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply