Dzeko visszatérésében bízik Pellegrini

2014. November 29. Saturday in Angol Premier Liga, Hírek

Manuel Pellegrini
Manuel Pellegrini szerint a bosnyák csatár hamarosan újra a pályán erősítheti a Manchester Cityt, azonban a Southampton elleni bajnoki rangadót még kihagyja.

 

Edin Dzeko legutóbb a hónap elején a Queens Park Rangers elleni bajnokin lépett pályára csereként, ám mindössze négy perccel beállása után máris megsérült. A támadó combizomsérülést szenvedett, ami miatt kénytelen volt kihagyni a Swansea és a Bayern München elleni meccseket.

A manchesteriek chilei mestere szerint már közel Dzeko visszatérése, ugyanakkor Pellegrini a hétvégén még nem számíthat a játékára. A Southampton ellen még a bosnyák nélkül áll ki a címvédő, de a jövő héten már újra edzésbe állhat.

“David Silva, Alexander Kolarov és Edin Dzeko kihagyja a hétvégi meccset, a többiek bevethetők. Arra számítok, hogy Dzeko a jövő héten már rendelkezésre tud állni” – reménykedett Pellegrini.

Pellegrini szavai szerint a csatár akár már a Sunderland elleni hétközi bajnokin visszatérhet.

A harmadik helyezett manchesteriek vasárnap azonban még a második Southampton otthonában lépnek pályára: a hazai győzelem oddsa 3.10, a döntetlenre 3.50, a vendégek sikerére 2.40 a szorzó.

Az elmúlt szezonban a Manchester City hazai pályán 4-1-re verte a Southamptont, amelynek otthonában 1-1-es döntetlen született. A szentek legutóbb 2013 tavaszán győzték le vasárnapi ellenfelüket, akkor 3-1-re nyertek saját közönségük előtt.

Az elmúlt angol bajnoki fordulóban a Southampton ikszelt az Aston Villa otthonában, míg a Manchester City 2-1-re verte a Swansea-t.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply