Dortmundba látogat a Wolfsburg

2014. December 16. Tuesday in Hírek, Német Bundesliga

Marco Reus
Újabb fontos mérkőzés vár a Borussia Dortmundra, amely a Bajnokok Ligájában ugyan továbbjutott, de a Bundesligában a kiesés ellen küzd, szerdán pedig a tabella második helyezettjével, a Wolfsburggal játszik.

 

A Borussia Dortmund alaposan belehúzott, miután a Bajnokok Ligájában az olasz bajnok Juventust kapta ellenfélül a nyolcaddöntőben. Jürgen Klopp, a németek vezetőedzője ugyanakkor egyelőre csak a bajnokságra szeretne összpontosítani.

“Csodálatos párosítás, egyben hatalmas kihívás. Olaszország legjobb csapata vár ránk, tapasztalt és nagyszerű együttes. Kaphattunk volna nehezebb ellenfelet is, de a Juve ellen is szükségünk lesz minden erőnkre” – kommentálta a hétfői sorsolás eredményét Jürgen Klopp, jelezvén ugyanakkor, hogy egyelőre nem lát messzebbre a német bajnokságnál. “Hozzá kell tennem, hogy pillanatnyilag nehezen tudok a Bajnokok Ligájára összpontosítani. A párharc februárban lesz, és még annál is távolibbnak tűnik” – utalt Klopp arra, hogy a Bundesligában jelenleg a kiesés ellen küzd a csapat.

A tavalyi ezüstérmes Borussia a 16. a 18 csapatos bajnokságban, és bár két fordulóval ezelőtt úgy tűnt, hogy a Hoffenheim legyőzésével elindulhatnak felfelé, de a legutóbbi fordulóban ismét kikaptak, ezúttal Berlinben a Herthától, így továbbra is nehéz helyzetben vannak.

Szerdán ráadásul a Wolfsburgot fogadják a dortmundiak, azt a Wolfsburgot, amely három forduló óta veretlen, és nem mellékesen a második helyen áll a tabellán, az idei szezon meglepetését szolgáltatva.

A Borussiánál combsérülés miatt nem játszhat Henrikh Mikhitarjan, Sokratis Papastathopoulos pedig még mindig nem épült fel régóta húzódó sérüléséből. A Wolfsburgnál mindenki egészséges.

A hazai pályán játszó Dortmund győzelmére 1.85 az odds, a döntetlenre 3.75, a vendégek sikerére pedig 4.20 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply