Döntetlennel kezdett a United

2015. January 1. Thursday in Angol Premier Liga, Hírek

Louis van Gaal
A Manchester United döntetlent játszott a Stoke City vendégeként a Premier League első 2015-ös bajnokiján, Louis van Gaal szerint csapata nem is érdemelt többet ez egy megszerzett pontnál.

 

Louis van Gaal már előzetesen óva intette játékosait, hogy elbizakodjanak az elmúlt hetek eredményei miatt, ám a csapat a karácsonyi időszakban három döntetlent játszott, és ezzel nem tudta kihasználni a riválisok botlásait. Legutóbb a Stoke City otthonában hullajtott el két pontot a Manchester United, amely már a második percben hátrányba került, Ryan Shawcross góljával került előnybe a Stoke. A manchesteriek még az első félidőben kiegyenlítettek, Radamel Falcao második bajnoki góljával lett 1-1 az állás. A második félidőben a kiegyenlített játékból egyik fél sem tudott győztesen kijönni, így maradt a döntetlen.

“Ez egy jogos döntetlen volt, és mi nem is érdemeltünk többet. Sőt, ők még közelebb is álltak az újabb gólhoz. Nekünk nagyon nem megy a hosszú indítások kezelése, ez már a Stoke elleni első bajnokinkon is látszott. Nekünk a második félidőben már jobban ment, de nem sok lehetőségünk adódott” – elemezte az újévi első bajnokiját a Manchester United menedzsere.

Vasárnap az FA-kupában szerepel Van Gaal gárdája: a Yeovil Town sikerének az oddsa 13.00, a döntetlenre 6.50, a Manchester United győzelmére 1.22 a szorzó.

A harmadosztályú Yeovil nem lehet elégedett teljesítményével, a gárda csak sereghajtó a League One tabelláján.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply