Dobogóra vágyik a Schalke új védője

2015. January 16. Friday in Hírek, Német Bundesliga

A Schalke 04 együttese kölcsönben megszerezte a Manchester Citytől a 21 éves Matija Nastasicet, aki bízik abban, hogy új csapata odaér a dobogóra idény végén.

Matija Nastasic

Nastasic még tinédzserként, a Fiorentinában hívta fel magára a Manchester City figyelmét, de az elmúlt két évben nem tudott meghatározó tagjává válni az angol bajnoknak. Ebben az idényben végképp kegyvesztett lett, Manuel Pellegrini vezetőedző mindössze egy alkalommal állította be a csapatába, de az sem tétmérkőzésen történt.

Ezek után nem meglepő, hogy a védő új csapatot keresett magának, és miután többen is hívták, a német Schalkénél kötött ki. Egyelőre kölcsönben érkezett Geldenkirchenbe, de az idény végén végleg a német csapaté lehet.

“Több ajánlatom is volt, de gyorsan kikristályosodott, hogy a Schalkében szeretném folytatni. A Bundesliga Európa egyik legerősebb bajnoksága, és folyamatosan egyre erősebbé válik” – jelentette ki a fiatal hátvéd, aki úgy érzi, a jelenlegi ötödik helynél többre hivatott együttese.

“Minél több mérkőzésen szeretnék pályára lépni, és szeretnék segíteni a klubnak abban, hogy elérje a céljait. Bízom benne, hogy több pontot szerzünk, mint az idény első felében. A célunk a BL-szereplés kiharcolása, szerintem odaérhetünk a második vagy a harmadik helyre” – tette hozzá a hátvéd.

A Schalke január 31-én kezdi meg a tavaszi szezont, első idei ellenfele a Hannover lesz. A gelsenkircheniek hazai győzelmére 1.85 az odds, a döntetlenre 3.60, Hannover diadalára 4.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply