Diego Lopez a Milanhoz igazol

2014. August 9. Saturday in Hírek, Olasz Serie A

Diego Lopez
A milánói klub bejelentése szerint sikerült megegyezni a Real Madriddal és a játékossal is, Diego Lopez hétfőn négyéves szerződést írhat alá.

 

A hírek szerint hivatalosan is eldőlt, hogy Diego Lopez a Milanban folytatja pályafutását. A spanyol kapus az elmúlt másfél évben a Real Madrid kapuját védte, ám a királyiaknál létszámon felüli lett Keylor Navas leigazolása után.

A 32 éves Lopez 2013 januárjában igazolt a Real Madridhoz, miután Iker Casillas megsérült. Olyan jól teljesített, hogy a csapatkapitány felépülése után is megtarthatta helyét a kezdőben. Sőt, Carlo Ancelottitól is bizalmat kapott, az elmúlt szezonban Lopez védte a királyiak hálóját a bajnokságban, míg Casillas a kupákban kapott lehetőséget.

A szezon végén sem dőlt el a kérdés, sőt, a helyzet tovább bonyolódott, miután a Real leigazolta a világbajnokság egyik hősét, a Costa Rica-i válogatott kapusát. Navas érkezésével eldőlt, hogy Diego Lopez távozik, a kapus búcsúzóul még kijelentette, hogy szerinte hármuk közül ő nyújtja a legjobb teljesítményt. Mindenesetre a Real nem tartóztatta, sőt, a szerződéssel rendelkező labdarúgót a hírek szerint ingyen engedte át a Milannak, az olasz klub szombaton jelentette be, hogy a játékossal is sikerült megegyezni. Lopez hétfőn esik át az orvosi vizsgálatokon, majd négyéves szerződést ír alá. A hírek szerint 2,5 millió eurót keres majd Milánóban szezononként.

A Milan az olasz bajnokság első fordulójában a Laziót fogadja: a hazai győzelem oddsa 1.90, a döntetlenre 3.40, a vendégek sikerére 4.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply