Diego Costát kiengedték a kórházból

2014. October 23. Thursday in Angol Premier Liga, Hírek

Diego Costa
A Chelsea csatárát egy rejtélyes betegség miatt kezelték kórházban, Jose Mourinho szarkasztikus kiszólással kommentálta csatára állapotát.

 

Diego Costa a nyári világbajnokság után gyenge fizikai formája miatt az idény elején csak minden második meccsen kapott lehetőséget Jose Mourinhótól, aki nem volt elégedett a brazil születésű, de spanyol válogatott játékossal. A támadó októberben meghívót kapott a spanyol nemzeti csapatba, gólt is szerzett Luxemburg ellen, ám az Európa-bajnoki selejtezők után sérülten tért vissza a Chelsea-be.

Diego Costa emellett valamilyen gyomorbetegség miatt a héten még kórházba is került, a londoni klub bejelentése szerint csütörtökön azonban hazatérhetett. A Chelsea tájékoztatása arra nem tért ki, hogy a Crystal Palace ellen 2-1-re, illetve a Maribor ellen 6-0-ra megnyert találkozókat kihagyó labdarúgó mikor térhet vissza, Mourinho azonban meglehetősen szarkasztikusan fogta fel a helyzetet.

“Egészen biztos vagyok benne, hogy a novemberi válogatott meccsekre ismét bevethető lesz” – mondta Mourinho a nyáron igazolt támadó sérülését illetően.

A Chelsea a hétvégén a Manchester United otthonában lép pályára vasárnap, a londoniaktól biztosan hiányozni fog Costa mellett Cesar Azpilicueta, aki eltiltását tölti. A manchesteriektől Wayne Rooney nem szerepelhet eltiltás miatt.

A 6. helyezett Manchester United sikerének az oddsa 2.80, a döntetlenre 3.40, a listavezető Chelsea győzelmére 2.40 a szorzó.

Az elmúlt szezonban a két csapat ikszelt az Old Traffordon, míg a Stamford Bridge-en 3-1-re a Chelsea nyert. A két gárdának ez lesz a 153. összecsapása, a Manchester United 63 alkalommal győzött, a Chelsea 47-szer diadalmaskodott, míg 42 találkozó döntetlennel végződött.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply