Di Mariától nem várnak csodát

2014. August 29. Friday in Angol Premier Liga, Hírek

Angel Di Maria
Az argentin kijelentette, hogy szeretné elhomályosítani Cristiano Ronaldo emlékét az Old Traffordon, ugyanakkor Louis van Gaal igyekszik levenni a terhet a játékosról.

 

A Manchester United a történelmi bukást jelentő előző szezon után még pocsékabbul kezdett idén, az angol gárda a hazai pontvadászatban egy ponttal áll két meccs után, és megalázó vereséggel búcsúzott a Ligakupában.

Van Gaal ezért az átigazolási időszak hajrájában is kész volt rekordot jelentő összeget kiadni erősítésre, a Manchester United végül megadta a Real Madridnak az általa kért 78 millió eurót Angel di Maria játékjogáért, az összeg a járulékokkal együtt könnyen elérheti akár a 84 milliót is. A menedzser nagyon bízik az argentin leigazolásában, de igyekszik levenni a terhet az újonnan igazolt Di Maria válláról.

“Di Maria képes a csapatért játszani, és meccseket eldönteni. Úgy érzem, hogy általa jó eredményeket fogunk elérni. Ugyanakkor nem várhatunk tőle csodát, pláne, hogy még csak két-három edzésen van túl” – jelentette ki Van Gaal.

A játékos ugyanakkor sokat vár magától reméli, hogy a még mindig kedvencnek számító Cristiano Ronaldónál is nagyobb sikereket ér majd el az Old Traffordon.

“Nagyon örülök, hogy a 7-es számú mezben játszhatok majd. Én szerettem volna ezt a mezt viselni, és benne legalább annyit tenni a sikerért, mint tette azt Ronaldo” – jelentette ki az argentin.

Di Maria szombaton a Burnley otthonában léphet pályára először a Manchester United színeiben: a hazai győzelem oddsa 6.00, a döntetlenre 4.20, a vendégek sikerére 1.61 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply