Di Maria nem eladó

2014. January 10. Friday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Angel Di Maria

A középpályás egyre kevesebb lehetőséget kap Carlo Ancelottitól, aki viszont a jövőben is számítana a játékára.

 

Angel di Maria számára nem jött jól a nyári edzőváltás. Az argentin labdarúgónak biztos helye volt a csapatban Jose Mourinho irányítása alatt, ám a portugál elmúlt nyári távozásával alaposan megváltoztak a dolgok.

A Real Madrid egy sor kompromisszumra képes volt Gareth Bale megszerzéséért, megváltak Mesut Öziltől, és a walesi érkezésével Di Mariának is kevesebb bizonyítási lehetőség jutott. Az utóbbi időben az argentin már nem is titkolta csalódottságát, és személyével kapcsolatban egyre többször hallani a távozásról.

“Di Maria azt mondja, hogy jól érzi magát, és nekünk ezt el kell hinni. Szükségünk van rá” – jelentette ki Ancelotti.

A hírek szerint a téli átigazolási időszakban a játékos még biztosan nem távozik, de a szakvezetés a nyáron nem fogja marasztalni, ha megfelelően képesek lesznek pótolni. Az utóbbi időben Jesé egyre több lehetőséget kap, a fiatal labdarúgóval maximálisan elégedett a madridiak szakmai stábja.

Di Maria a csütörtöki, Osasuna elleni kupameccset is kihagyta, amelyet a Real Madrid Karim Benzema és Jesé góljaival nyert meg, Di Maria ezúttal is csak a kispadot koptatta.

A Real Madrid a hétvégén a spanyol bajnokságban a az Espanyol otthonába látogat, a királyiak a 3., míg a barcelonai egyesület a 10. helyen állva várja a vasárnapi összecsapást.

Az Espanyol győzelmének az oddsa 7.50, a döntetlenre 5.50, a Real Madrid sikerére 1.33 a szorzó. Arra, hogy a meccsen Di Maria gólt szerez, 2.40 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply