Dempsey visszatér a Fulhambe

2013. December 27. Friday in Angol Premier Liga, Hírek

Az amerikai támadó két hónapra kölcsönbe kerül vissza egykori klubjába, és reméli, hogy a világbajnokság előtt ismét formába tud lendülni.
Clint Dempsey

Dempsey két hónapig szerepel ismét a Fulhamben.

Clint Dempsey 2006-ban igazolt a Premier League-ben szereplő Fulhamhez, a londoni gárdánál öt és fél szezont töltött, és meghatározó játékos lett.

2012 nyarán a nagyobb célokért küzdő Tottenhamhez szerződött, ám mindössze egy szezont követően az újabb váltás mellett döntött, és hazaigazolt a Seattle Sounders együttesébe. A támadó négy évre kötelezte el magát, ám a téli szünetben is szeretne edzésben maradni, ezért elfogadta a Fulham kéthónapos kölcsönszerződését.

Dempsey már csatlakozott a Fulham keretéhez, de a januári átigazolási időszak kezdetéig nem léphet pályára, vagyis kihagyja a Premier League idei két fordulóját.

“Jó érzés visszatérni, mindig is úgy gondoltam a Fulhamre, mint az európai otthonomra. Jövőre világbajnokság, és én mindenképpen a legjobb formámban szeretnék játszani” – jelentette ki Dempsey.

Tizenhét forduló után a Fulham mindössze a 19. helyen áll az angol bajnokságban, Dempsey pedig reméli, hogy segíteni tudja a gárdát a kiesés elleni harcban.

“A csapat nem ott áll, ahol szeretne, remélem, tudok majd segíteni. Szeretnék én is hozzájárulni ahhoz, hogy a csapat bent maradjon az élvonalban” – mondta az amerikai játékos.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply