A csoportelsőségre hajt az Atletico

2014. November 26. Wednesday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Diego Godin
Szerda este a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének 5. fordulójában a spanyol Atletico Madrid a görög Olimpiakoszt látja vendégül.

 

Mindkét csapat számára komoly téttel bír az összecsapás, hiszen nagy harc folyik az A-csoportban a továbbjutásért. Jelenleg az előző kiírás döntőse, az Atletico áll a legjobban, hiszen kilenc pontjával vezeti a kvartettet, de hat pontja van szerda esti ellenfelének, az Olimpiakosznak, és az olasz Juventusnak is.

A torinóiak minden bizonnyal begyűjtik majd a három pontot a svéd Malmö otthonában, éppen ezért a csoport másik meccsén történtek mindhárom együttes számára fontos lesz. Az Atletico – amennyiben három pontot szerez – minden bizonnyal az élen fog zárni jó gólkülönbségének köszönhetően, de a továbbjutást mindenképpen megszerezheti. A spanyolok ennek megfelelően készülnek a görögök ellen.

“Ez egy hihetetlenül nagy téttel bíró rangadó lesz” – mondta Diego Godin, a madridiak védője. “Kvalifikálni magad a kieséses szakaszba csoportelsőként remek dolog, és mi nekünk ez a célunk, ennek fényében pedig győzni akarunk az Olimpiakosz ellen. Tudjuk, hogy kikaptunk Görögországban, ezért szeretnénk visszavágni ellenfelünknek.”

Diego Simeone legénysége bár az első körben kikapott, a következő három BL-csoportmeccsét egyaránt megnyerte, ráadásul nyolc lőtt gólja mellett egyet sem kapott. A csoportban éppen a görögök szerezték a második legtöbb gólt, szám szerint hatot, de kaptak hetet. A két együttes első összecsapásán az Olimpiakosz 3-2-re nyert.

Az Atletico Madrid győzelmére 1.36 az odds, míg a döntetlent 5.25, a vendég Olimpiakosz sikerét pedig 10.00 szorzóval lehet megjátszani.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply