Conte: Még nincs vége

2014. April 14. Monday in Hírek, Olasz Serie A

Antonio Conte

Ismét győzött az AS Roma az olasz Serie A-ban, így továbbra is üldözi a listavezető Juventust. Bár a torinóiak hétfőn játsszák le aktuális bajnokijukat, előnyük így is öt pont.

 

A nyolcpontos előny visszaállításához az Udinese otthonában kellene győznie Antonio Conte legénységének, ez viszont nagyon nehéz feladatnak ígérkezik – a hazaiak saját otthonukban az elmúlt öt fordulóban veretlenek maradtak, négyszer pedig a győzelmet is sikerült megszerezniük. Talán éppen ezért is véli úgy Conte, hogy néhány fordulóval a pontvadászat vége előtt még nem jelentheti ki biztosan, megvan a hőn áhított scudettó.

“A végső győzelemért zajló párharc még nyitott. Úgy hiszem, hogy az utolsó mérkőzésig fej-fej mellett fogunk haladni a Romával” – mondta a 44 éves szakember, aki szerint csapata megérdemli azt, hogy egyszerre két sorozatban is a trófeáért harcoljon.”

“Fizikálisan és mentálisan is nagyon megerőltető ez a szezon, de úgy hiszem, joggal állunk ilyen jól még most is két szintéren. A pillanatnak élünk. A bajnokságban ismét jól megy, aminek nagyon örülünk. Örülünk, hogy az Európa Ligában is még állunk, hiszen ezért dolgozunk, és ez nekem, a játékosok és a klub számára is remek tapasztalat.”

Az Udinese hiába teljesített jól az elmúlt hónapokban hazai pályán, továbbra is csak a 14. helye áll a bajnokságban, igaz a kieséstől nem kell tartania. A Juventus két fordulóval ezelőtt kikapott a Napoli vendégeként, azt megelőzően viszont októberben bukott el, akkor a Fiorentina otthonában. A hét közben a francia Lyont ejtette ki az EL-ből az “öreg hölgy”, az elődöntőben a portugál Benficával játszik majd.

Az Udinese győzelmét 5.50 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 4.00, a Juventus sikerére pedig 1.57 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply