by

Chelsea vs. Southampton – 2013/12/01

2013. November 30. Saturday in Angol Premier Liga, Elemzés, Fogadási tippek, PRÉMIUM tartalom

Chelsea FC VS

Angol Premier Liga

2013/12/01 17:10 (CET),

Stamford Bridge

Southampton FC
Liga pozíció: 3 Liga pozíció: 5
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

Az angol Premier League harmadik és ötödik helyezettje találkozik, akiket alig 2 pont választ el egymástól a tabellán.

A Chelsea FC székhelye Nyugat-Londonban, Fulhamban található és 1905-ben alapították, ők töltötték az angol csapatok közül a legtöbb szezont az első osztályban. Többszörös angol bajnok és kupa győztes, kétszeres KEK győztes, Európa-Liga győztes és az első londoni klub amely megnyerte a Bajnokok Ligáját.

A Southampton FC székhelye a dél-angliai Southampton városában van, 1885-ben alapították, FA kupa győztes és többszörös döntős, ligakupa döntős.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 1.57 1 | 1.57 Sportingbet X | 4.15 X | 4.15 Sportingbet 2 | 6.50 2 | 6.50 Sportingbet

A fentiekből az derül ki, hogy a Southampton egy szerényebb eredményekkel rendelkező együttes, de az utóbbi időben nagyon jól szerepelnek a Premier Ligában, két ilyen jó képességű együttestől egy színvonalas találkozó várható, amelyen szoros eredmény születik.

Az utóbbi 5 egymás elleni meccsből a kékek 3-at nyertek meg, a szentek 1-szer diadalmaskodtak, 1 mérkőzés pedig döntetlenre végződött.

A nyugdíjasok az utolsó 10 találkozójukból 7-et megnyertek, 1 döntetlen lett és 2-szer kikaptak, a szentek ugyanennyi meccsből 6-szor nyertek, 2 döntetlenre végződött és 2-szer kaptak ki.

A Chelsea az utolsó 5 hazai mérkőzéséből 4-et nyert meg, 1-en pedig döntetlen eredmény született, a Southampton mint vendég az utóbbi 5 meccséből 1-et nyert meg, 2 döntetlen lett, 2-szer pedig kikapott.

Samuel Eto’o és David Luiz a kékektől, nem fognak még játszani a szentek ellen, nem épülnek fel akkorra, hogy Oscar, Hazard, Lampard és társai elég erősek lesznek-e a győzelemhez az vasárnap kiderül. A szentek az idei Premier League meglepetéscsapata, nekik is lesz egy-két szavuk a mérkőzés kimenetelére vonatkozóan hiszen olyan jóképességű játékosaik vannak mint Lambert, Lallana, Rodriguez. Nem lesz könnyű dolga a Chelsea-nek a Southampton ellen, ebben a fordulóban ez a mérkőzés lesz a derbi a PL-ben.

Összegzés:

A fentieket figyelembe véve és azt is, hogy a találkozó a Stamford Bridge-ben lesz, úgy gondolom, hogy egy nagyon szoros mérkőzésen a Chelsea fog diadalmaskodni.

Fogadási tippünk: Nyertes tipp
Chelsea Győzelem | 1.57 Chelsea Győzelem | 1.57 Winmasters

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2013/11/30, 12:22

Related Articles

Leave a Reply