A Chelsea nem igazol a télen

2014. December 18. Thursday in Angol Premier Liga, Hírek

Diego Costa
Jose Mourinho szerint a Chelsea kerete nem változik a januári átigazolási időszakban, a portugál megerősítette, hogy távozni és érkezni sem fog senki a Stamford Bridge-re a szezon közben.

 

A londoni klub a nyáron belehúzott az átigazolási piacon, Mourinho fél tucat világsztárt szerződtetett a szezon előtt. A Chelsea Diego Costával, Filipe Luisszal, Loic Remyvel és Cesc Fabregasszal erősített, és Didier Drogba is visszatért a kékekhez.

Az erősítés az eredmények alapján jól sikerült, a Chelsea magabiztosan vezeti az angol bajnokságot, fél távhoz közeledve három ponttal vezet a címvédő Manchester City előtt, míg Diego Costa 12 góllal második a góllövőlistán. A Bajnokok Ligájában is továbbjutott Mourinho csapata, ellenfele a legjobb 16 között a Paris Saint-Germain lesz, és mivel még mindkét hazai kupában is áll, így esélye van akár négy trófeát is begyűjteni a szezon végén.

Ennek megfelelően a portugál menedzser nem bolygatja keretét, elmondása szerint távozó és érkező sem lesz januárban.

“Rövid a keret, de remek játékosaink vannak. Van néhány fiatal és néhány idősebb klasszisunk, nincs szükség változtatásra. Az volt a terv, hogy azzal a csapattal fejezzük be az idényt, amellyel elkezdtük, senki nem jön, senki sem megy” – mondta Mourinho.

A Chelsea legutóbb kedden a Derby County ellen győzött a Ligakupában, hétfőn pedig a bajnokságban a Stoke City vendége lesz: a hazai győzelem oddsa 5.50, a döntetlenre 4.00, a vendégek sikerére 1.61 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply