by

Cagliari Calcio vs. Inter Milan – 2012/04/07

2012. April 7. Saturday in Elemzés, Olasz Serie A, PRÉMIUM tartalom, Sportfogadás

Cagliari Calcio

VS

Olasz Serie A

2012/04/07 15:00 (CET),

Trieszti Stadion

Inter Milan
 Liga pozíció: 11  Liga pozíció: 7
Hazaiként:  Teljesítmény: Vendégként:

A Cagliari Calcioban és az Inter Milánban közös az, hogy mindkettőnél nemrég váltottak vezetőedzőt, akik el is érték első győzelmüket. Az előző körben a Cagliari az Atalantát tudta házigazdaként 2-0-ra legyőzni, míg az Inter a Genoa csapatát fogadta otthon és 5-4-es végeredménnyel gyűjtötte be a 3 pontot.

Még az is közös, hogy mind a két csapat szomjazza a további pontok megszerzését, és elég elszántak ahhoz, hogy ezért mindent meg is tegyenek.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 4.10 1 | 4.10 Unibet X | 3.35 X | 3.35 Winmasters 2 | 1.96 2 | 1.96 Winmasters

Teljes képet úgy kaphatunk az összecsapásról, hogyha figyelembe vesszük azt is, hogy ezt a mérkőzést Trieszt városában játszák. Teszik mindezt azért, mert “hivatalosan” renoválják a Cagliari stadionját, a Sant’Eliat, de valójában problémák vannak a szúrkolók és a csapat tulaja között.

Hogyha valaki követte a Cagliari utóbbi mérkőzéseit, láthatta, hogy a lelátókon “alig lézengenek” a szúrkolók. Januárban a szardíniai lakósok, akik nemrég vesztették el állásukat, tüntetésképpen megpróbálták feltartóztatni a Fiorentina buszát, így bojkottálva a mérkőzés kezdését, amit végül 30 perces késéssel sikerült csak elkezdeni. A folyamatos ellenségeskedés azt eredményezte, hogy Massimo Cellino más városba “költöztette” ideiglenesen a csapatot.

Miért pont Trieszt? Mert nagyon távol van Szardíniától és a drukkerektől. Miért most? Elgondolkodtató. Normál esetben egy stadion felújítását a szezon befejezése után szokták végezni. Éppen ezért fontos megjegyezni az időzítést.

Kevés vagyok, hogy a kulisszák mögé lássak, de egy biztos: több Inter Milan drukker lesz a lelátókon, ami könnyen oda vezethet, hogy a pályán is meglátszik ez a fölény.

Összegzés:

A Cagliari számíthat Astorira, aki eltíltásból tér vissza a védelem közepére, segítve Ekdal Nainggolan és Daniele Conti kapitány játékát. Agazzi kapus kisebb kar sérülése ellenére együtt edzett a többiekkel, és valószínű ő lesz a halóőr a milani csapat ellen.

Andrea Stramaccioni, az Inter edzője, minden bizonnyal a Diego Milito, Forlan és Zarate csatár-hármast fogja pályára küldeni. Lucio és Julio Cesar tíltás miatt nem játszhat és Alvarez, aki sérülésből tér vissza, is csak kispadon kaphat helyet.

Fogadási tippünk: Vesztes tipp
Inter Milan Győzelem | 2.00 Inter Milan Győzelem | 2.00 Unibet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2012/04/07, 01:37

Related Articles

Leave a Reply