BL: Bayern-Manchester City, Barcelona-PSG

2014. August 28. Thursday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Cristiano Ronaldo
A Bajnokok Ligája sorsolásán az E csoportba került a Bayern München, a Manchester City és a Roma, míg a Barcelona és a PSG az F csoportban küzdhet meg egymással.

 

Szerdán kialakult a legrangosabb európai sorozat 32-es főtáblás mezőnye, amelyet csütörtökön este soroltak csoportokba. A Monte Carló-i sorsolás alkalmával az elhunyt Eusebióra és Alfredo di Stefanóra emlékeztek, majd a házgazda Peter Schmeichel házigazda irányításával kisorsolták a nyolc négyfős csoportot.

Az A csoportban az első kalapból a spanyol bajnok Atletico Madrid mellé az olasz bajnok Juventust, az Olimpiakoszt és a Malmőt sorsolták. A címvédő Real Madrid a B jelű kvartettbe kapott helyet, ellenfele a svájci Basel, az angol Liverpool és a drámai tizenegyespárbajban a Steaua Bukarestet kiejtő bolgár Ludogorec lesz. A C csoportba az első kalapból a Benfica kapott besorolást, az orosz Zenit mellett a Bayer Leverkusen és a Monaco küzdhet a továbbjutásért. A D csoport első kisorsolt résztvevője a zsinórban 17. alkalommal BL-főtáblás Arsenal lett, Arsene Wenger együttese mellé a Borussia Dortmund, a Galatasaray és az Anderlecht kapott besorolást.

Az E jelű négyesben a tavalyi kiíráshoz hasonlóan idén is összecsaphat a Manchester City és a Bayern München, a német és az angol bajnokon kívül a Roma is továbbjutási reményekkel vág neki a csoportküzdelmeknek. A csoport negyedik tagja az orosz CSZKA Moszkva lesz. Az F csoportból a Barcelona és a Paris Saint-Germain emelkedik ki, rajtuk kívül az Ajax és az APOEL küzd a továbbjutásért. A G csoportból első látásra a Chelsea tűnik a favoritnak, a második helyért azonban nagy csata várható a Schalke, a Sporting és a Maribor között. A H jelű kvartettben a Porto, a Sahtar Donyeck, az Athletic Bilbao és a DVSC-t búcsúztató BATE Boriszov küzd az ősz folyamán.

Arra, hogy a Real Madrid megvédi BL-címét, 4.50 az odds, míg a Barcelona sikerére 6.50, a Manchester City végső győzelmére 15.00, a Bayernére 5.00az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply