Bisolit menesztette a Cesena

2014. December 10. Wednesday in Hírek, Olasz Serie A

Pierpaolo Bisoli
A Cesena vezetői úgy döntöttek, hogy megválnak a csapat vezetőedzőjétől, Pierpaolo Bisolitól, miután a szakemberrel mindössze egyetlen győzelmet számlál a gárda.

 

A Cesena utoljára augusztusban, az első fordulóban tudott meccset nyerni a Serie A-ban, azóta 13 forduló telt el, és ezalatt egyetlen győztes mérkőzést sem jegyzett a gárda. A türelem eddig kitartott a szakmai stábbal szemben, de a hétvégi, Atalanta elleni kiesési rangadón elszenvedett vereség után a vezetőség lépésre szánta el magát, menesztette Pierpaolo Bisoli vezetőedzőt.

“A Cesena hivatalosan bejelenti, hogy menesztette Pierpaolo Bisolit. A klub ezúton köszöni meg a szakvezetőnek és stábjának az elmúlt években végzett munkáját, amely bővelkedett sikerekben, ennek eredménye volt az élvonalba való feljutás is” – jelentette be a klub.

A szakember utódját még nem nevezték ki, de a hírek szerint a Cagliari, a Genoa és a Bologna korábbi vezetőedzője, Davide Ballardini lesz a befutó.

A legutóbbi négy bajnokiján egyetlen pontot szerző Cesena vasárnap a Fiorentinát fogadja. A vendégek is a várakozásoktól elmaradva szerepelnek, a 9. helyen állnak a tabellán, de a legutóbbi három bajnokijukból kettőt megnyertek, hétvégén pedig a Juventus ellen játszottak döntetlent.

A Cesena hazai győzelmére 6.50 az odds, a döntetlenre 3.80, a Fiorentina diadalára 1.53 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply