Barry nem menne vissza Manchesterbe

2014. January 19. Sunday in Angol Premier Liga, Hírek

Gareth Barry

Gareth Barry, az Everton angol válogatott középpályása ebben az idényben csak kölcsönben szerepel a kékeknél, de reméli, nyáron végleg Liverpoolba szerződhet.

 

Barry évekig kulcsembere volt a Manchester Citynek, de nyáron a Manuel Pellegrini vezette új szakmai stáb jelezte, hogy nem tart igényt a játékára a szezonban. A klubvezetés úgy döntött, kölcsönadja a labdarúgót, az Everton pedig lecsapott a lehetőségre, és az idény végéig szerződtette a középpályást. A liverpooliak jól jártak Barryvel, aki 18 meccsen lépett pályára az együttesben, és három góllal segítette az együttest. A futballista is jól érzi magát, olyannyira, hogy bízik benne, nyáron végleg a Mersey-parti városba szerződhet.

“A szurkolók rendre azt kérdezik, aláírok-e végleg, és én mindig azt válaszolom, hogy nagyon bízok benne. Az idény felénél járunk, és ennél jobban nem is érezhetném magam a csapatnál, bízom benne, hogy a klubvezetés is elégedett lesz velem a szezon végén” – jelentette ki a 32 éves játékos.

Barry eddig 53 alkalommal lépett pályára az angol válogatottban, s bár az utóbbi időszakban elvesztette a helyét az együttesben, bízik benne, hogy ott lehet az idei világbajnokságon.

“Egyre többen emlegették a válogatottságot az utóbbi hónapokban nyújtott teljesítményem kapcsán, végül már én is elkezdtem rajta gondolkozni. Ha meghívnak, nem utasítom vissza a válogatottságot, mert meggyőződésem, hogy tudok segíteni a csapaton” – tette hozzá Barry.

Az Everton jelenleg a hatodik helyen áll a bajnokságban, hétfőn a 14. helyezett West Brom otthonában lép pályára. Amennyiben nyer, feljön a negyedik helyre a tabellán, a városi rivális Liverpool elé. A WBA győzelmére 3.60 az odds, a döntetlenre 3.50, az Everton diadalára 2.15 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply