A Barcelona nem megoldás Müller számára

2014. May 9. Friday in Hírek, Német Bundesliga

Thomas Muller

Thomas Müller a nyáron elhagyhatja a Bayern Münchent, ám a hírekkel ellentétben nem Barcelona felé veszi az irányt.

 

A bajorok támadója ebben a szezonban az elégedetlenek táborát gyarapította, Josep Guardiola irányítása alatt ugyanis elvesztette kezdő státuszát. A német válogatott labdarúgó az elmúlt években több játéklehetőséget kapott, mint idén, ebbéli csalódottságát pedig nem is leplezte. Müller csak 24 bajnokin volt kezdőcsapat tagja, és Mario Götzével együtt sokat zsörtölődött mellőzése miatt.

A csatár kapcsán már szezon közben felmerült a távozás lehetősége, ez a nyári átigazolási időszak közeledtével pedig csak erősödött. A híresztelések szerint Müllert a Barcelona is csábítja, de a játékos képviselői szerint semmi esély rá, hogy Müller a katalánokhoz igazoljon.

“A Barcelona biztosan nem lenne megoldás Thomas helyzetére, így nem is valószínű, amit a sajtó állít” – jelentette ki Ludwig Kogl, Müller ügynöke, aki szerint a 24 éves játékos a spanyol sztárcsapatban hasonló problémákkal találhatná szemben magát, mint Münchenben.

A hírek szerint a Bayern München támadójának Angliából is vannak ajánlatai, az Arsenal, a Liverpool és a Manchester United is tervezi a leigazolását.

A Bayern München a Bundesliga utolsó körében a VfB Stuttgartot fogadja: a hazai győzelem oddsa 1.20, a döntetlenre 7.00, a vendégek sikerére 11.00 a szorzó.

A bajorok az Augsburg és a Borussia Dortmund ellen elszenvedett vereségük óta háromszor nyertek a német élvonalban, a Stuttgart elmúlt öt meccséből kettőt megnyert, kettőn döntetlent játszott, legutübb pedig kikapott a Wolfsburgtól.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply