Balotelli visszatér a Milanba

2013. April 28. Sunday in Előzetes, Hírek, Olasz Serie A

A Bajnokok Ligája-indulást jelentő harmadik hely megtartására hajtó AC Milan a négy meccs óta nyeretlen, kilencedik helyezett Cataniát fogadja az olasz labdarúgó-bajnokság 34. fordulójának vasárnap esti zárómérkőzésén.

Mario Balotelli

Balotelli visszafoglalja helyét a Milan kezdőcsapatában.

A Milan pazarul teljesített a 2013-as évben, sokáig veretlen volt a bajnokságban, a legutóbbi fordulóban azonban 1-0-ra kikapott idegenben a Juventustól, így megszakadt ez a sorozat. Az utolsó három bajnokijából egyet sem tudott megnyerni Massimiliano Allegri vezetőedző csapata, ennek egyik oka lehet az, hogy az együttes egyik legjobbja, a Manchester Citytől a télen vásárolt Mario Balotelli eltiltás miatt kénytelen volt két meccset kihagyni, most azonban visszatér, és elfoglalja a helyét a középcsatár posztján a kezdőben. Arra, hogy a támadó góllal ünnepli meg visszatérését, 1.72 1.72 Unibet az odds.

Mellette szinte biztosan Stephan El Shaarawy lesz az egyik szélső, a másik pedig valószínűleg Kevin-Prince Boateng, aki sérülés miatt kihagyta a Juventus elleni rangadót. Szintén hiányzott arról a meccsről az egyre jobb formába lendülő Mathieu Flamini, szinte biztos, hogy most ő is kezdeni fog. Cristian Zapata azonban eltiltott, így Philippe Mexes társa a védelem közepén Daniele Bonera lehet.

A csapatkapitány Massimo Ambrosini sérülés miatt nem játszhat.

A Cataniánál az első számú kapus, Mariano Andujar biztosan hiányozni fog, miután a legutóbbi fordulóban a Palermo ellen 1-1-re végződött meccsen kiállították. A két stabil kezdő védő, Giuseppe Bellusci és Nicolas Spolli egyaránt sárga lapot kapott azon a bajnokin, és mivel ez volt mindkettőjüknek az ötödik, így ők is eltiltásukat töltik, a csapatkapitány Mariano Izco azonban visszatérhet.

A Milan győzelmére 1.35 1.35 Unibet az odds, a döntetlenre 5.50 5.50 Unibet, a Catania sikerére pedig 11.20 11.20 Unibet a szorzó.

A várható kezdőcsapatok:
  • AC Milan: Amelia – Abate, Bonera, Mexès, Constant – Flamini, Montolivo, Nocerino – Boateng, Balotelli, El Shaarawy
  • Catania: Frison – Potenza, Legrottaglie, Rolín, Marchese – Lodi, Almirón – Barrientos, Castro, Gómez – Bergessio

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply