Balotelli és Honda játéka kérdéses

2015. October 2. Friday in Hírek, Olasz Serie A

Mario Balotelli
Mario Balotelli és Honda Keiszuke hétvégi játéka veszélybe került, az első sérülés, a második betegség miatt hagyott ki edzést a héten.

A Milan még mindig nem találja formáját, a piros-feketék az olasz bajnokságban csak a 11. helyen állnak, már háromszor szenvedtek vereséget, legutóbb a hétvégén a Genoa otthonában. A Milannál elsősorban a védelemmel van baj, a bizonytalanság mellett azzal is baj van, hogy a fiatal játékosok sorra szedik be a piros lapokat. A támadósor is akadozik, ám Sinisa Mihajlovicnak jóval nagyobb a mozgástere támadásban, mint védekezésben, ám könnyen lehet, hogy a hétvégén egyszerre két alapembert kell majd pótolnia.

Mario Balotelli a nyáron érkezett meg újra a Milanhoz, és a jelek szerint komolyan veszi a figyelmeztetéséket, egyelőre a pályán és azon túl is megállja a helyét. Az elmúlt két meccsen már kezdő olasz támadó játéka a Napoli elleni mérkőzés kapcsán kérdésessé vált, a Milan jelentése szerint Balotelli kisebb izomsérülés miatt kihagyta az edzést, és egyedül készült az edzőteremben. Honda teljes egészében felmentést kapott a munka alól, a japán labdarúgó betegség miatt ágynak dőlt.

“Pénteken születik döntés azzal kapcsolatban, hogy a két játékos mikor kezdhet újra edzeni” – szól a Milan közleménye.

A Napoli a Milanhoz hasonlóan rosszul szerepel eddig a pontvadászatban, mindkét csapat kilenc ponttal áll hat mérkőzés után.

A Milan vasárnapi sikerének a szorzója 2.75, a döntetlenre 3.30, a Napoli győzelmére 2.60.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply