Bale már a Bayern Münchenre koncentrál

2014. April 18. Friday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Gareth Bale

Gareth Bale nem ünnepelte sokat a Real Madriddal szerzett első trófeáját, és már a jövő heti BL-megmérettetésre készül.

 

A Real Madrid a héten megszerezte első trófeáját ebben a szezonban, a királyiak 2-1-re diadalmaskodtak a Barcelona felett a Király Kupa döntőjében.

A mérkőzésen a madridiak walesi szélsője remek teljesítményt nyújtott, ráadásul csapata az ő góljával döntötte el a kupadöntőt. Bale nagyon örült első madridi trófeájának, de nem ünnepelt sokáig, már a következő feladatra koncentrál.

A Real Madrid ugyanis még versenyben van a bajnoki címért, valamint a Bajnokok Ligájában is áll még a gárda. Utóbbi elődöntőjében a címvédő lesz a spanyol csapat ellenfele. Bale már a bajorok elleni ütközetre koncentrál.

“Éppen ezért jöttem ide, hogy trófeákat nyerjek a csapattal. Nagyon boldog vagyok, de most nagyon fontos, hogy a földön maradjunk, mert egy nagyon kemény ütközet vár ránk, a Bayern München fantasztikus ellenfél” – jelentette ki Bale, aki nagyon örül, hogy madridi társai, valamint a közönség is gyorsan befogadta. A walesi tudja, hogy a vételára körüli viták miatt nagyon nagy az elvárás vele szemben, ám úgy érzi, hogy már az első szezonjában meghálálja a klub bizalmát.

A Real Madrid szerdán fogadja a Bayern Münchent a BL elődöntőjének első meccsén: a spanyolok sikerének az oddsa 2.40, a döntetlenre 3.50, a németek győzelmére 2.80 a szorzó. Arra, hogy a Real Madrid jut fináléba, 2.20 az odds.

A két csapat legutóbb a BL 2011/2012-es idényében csapott össze egymással, akkor az elődöntőből a Bayern München lépett tovább büntetőpárbajt követően.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply