Bacca szerint a Milannál sok munka

2016. April 5. Tuesday in Hírek, Olasz Serie A

Carlos Bacca
Carlos Bacca elégedett a Milannal, a klub pedig a csatárral, a hírek szerint a játékos az egyetlen támadó, akit az egyesület a nyáron szeretne megtartani.

Az elmúlt nyáron a Milan alaposan megerősítette támadósorát, ám a jelentős igazolások ellenére a csapat támadójátéka nem sokat fejlődött. Az újak és a régiek közül egyedül Carlos Bacca hozta az elvárt szintet, a többiek csak rövidebb ideig voltak képesek megfelelően teljesíteni. Ennek megfelelően egyre biztosabb, hogy többen is távozni fognak a Mialn keretéből.

Luiz Adriano eligazolása már szinte kész tény, a brazil labdarúgó már a télen megegyezett kínai kérőjével, de kifutott az időből, ám nyári távozása már biztosra vehető. Honda Keiszuke, Mbaye Niang és Mario Balotelli távozása sem elképzelhetetlen, egyedül Carlos Bacca érezheti biztonságban magát.

A kolumbiai válogatott csatár a nyáron 20 millió euróért érkezett a Sevillából, és Milánóban is képes hasonlóan eredményes lenni. Bacca 31 mérkőzésen 14 gólnál jár a bajnokságban, ám az utóbbi időben a csapattal egyetemben visszaesett a teljesítménye. A csatár azonban nem elégedetlenkedik, elmondása szerint nem egyszerű beilleszkedni egy csatárnak az olasz foci stílusába.

“Egy támadónak Olaszországban sokkal több a dolga, nem gondolhat folyton a gólszerzésre” – jelentette ki Bacca.

A Milan a hétvégén a Juventust látja vendégül a bajnokságban, a két csapatnak azonban lesz még egy meccse ebben a szezonban, az Olasz Kupa május 21-i döntőjében is összecsapnak még. A Milan győzelmére a szorzó 4.20, a döntetlenre 3.20, a Juventus sikerére 1.95.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply