Az Inter fizikai erejét dicséri Allegri

2016. February 28. Sunday in Hírek, Olasz Serie A

Massimiliano Allegri
Allegri a Juventus és az Inter bajnoki előtt a milánóiak fizikai adottságait dicsérte, a szakember szerint a rangadó kiemelten fontos lehet a scudetto szempontjából.

A Juventus két hete állt a Serie A élére, és a múlt fordulóban megúszta a Bologna elleni botlását, miután a Napoli is pontot vesztett a Milan ellen. A hétvégén a bajnoki címért versenybe levő mindkét gárdára komoly rangadó vár, a Napoli hétfőn a Fiorentina vendége lesz, míg a Juventus az Intert látja vendégül.

A torinóiak mestere a vasárnapi rangadó előtt kemény fizikai összecsapásra számít, kiemelve, hogy csapatának tökéletesen kell játszani, hogy megszerezze mindhárom pontot.

“Az Inter egy fizikai erejére építő csapat, éppen ezért nekünk nagyon jól kell technikailag játszanunk, gyorsan passzolni, sokkal jobban kell játszanunk, mint kedden” – utalt a Juventus mestere a Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első összecsapására, amelyen a zebrák kétgólos hátrányból felállva játszottak döntetlent hazai pályán a Bayern München ellen.

“Nyernünk kell, hogy egy győzelemmel közelebb kerüljünk a scudettóhoz. Az Inter jól kezdett, de az utóbbi időben visszaesett, ám ez nem befolyásolhat minket” – jelentette ki Allegri.

Az Inter legutóbb 2012-ben győzte le a Juventust tétmeccsen, ebben a szezonban a két csapat már kétszer is összemérte erejét. A bajnokság őszi szakaszában gólnélküli döntetlennel zárult az összecsapás, az Olasz Kupából a Juventus 3-0-lal jutott tovább.

A Juventus sikerére a szorzó 1.57, a döntetlenre 4.00, az Inter győzelmére 6.00.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply