Az Inter felkészült a Juventus elleni meccsre

2014. February 2. Sunday in Hírek, Olasz Serie A

Walter Mazzarri

Vasárnap este játssza a Juventus és az Inter a 162. Derby d’Italiát, a milánóiak nyáron kinevezett mestere szerint csapata felkészült a címvédő elleni összecsapásra.

 

A két észak-olasz együttes különböző formában várja a rangadót. A listavezető Juventus az elmúlt fordulóban 12 győzelem után ikszelt a bajnokságban, ráadásul hazai pályán több mint egy éve nem kapott ki, míg az Inter ugyanakkor ötödikként már 23 pontos lemaradásban van a címvédő mögött, ráadásul elmúlt négy meccsén nem tudott győzni.

Az Interben még nem mutatkozhat be a Lazióból igazolt Hernanes, és a sérült Esteban Cambiasso sem bevethető a Juventus ellen. A torinóiaknál az eltiltott Gianluigi Buffonon kívül csak a hosszabb ideje sérültek nem hadra foghatók.

“Nem hiszem, hogy ezen a meccsen számítana a két csapat közötti 23 pontos különbség, és azt sem hiszem, hogy esélytelenek lennénk. Az eredmény egy sor dolgon múlik, nekünk csak a saját játékunkra kell figyelnünk” – mondta Walter Mazzarri a vasárnapi összecsapás előtt.

“A Juventus nagyon jó az otthonában, mi viszont nagyon fel vagyunk tüzelve. Ha néhány dolog a mi várakozásunk szerint alakul, akkor elérhetjük azt az eredményt, amelyet nem minden alkalommal sikerült produkálnunk ebben a szezonban” – fejtette ki véleményét az Inter mestere.

A Juventus vasárnapi sikerének az oddsa 1.40, a döntetlenre 4.50, az Inter győzelmére 7.50 a szorzó. A két csapat őszi bajnokija 1-1-es döntetlennel zárult, Mauro Icardi vezető gólját a torinóiak Arturo Vidal találatával egyenlítették ki.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply