Az év olasz edzője Ranieri lett

2016. April 7. Thursday in Angol Premier Liga, Hírek

Claudio Ranieri
Az elmúlt év legjobb olasz edzőjének a Leicester City menedzserét választották, Claudio Ranieri 12 hónap alatt utolsóból elsőt csinált az angol egyesületből.

Claudio Ranieri nyerte az Enzo Bearzot-díjat, amelyet minden évben az elmúlt 12 hónap legjobb olasz szakvezetőjének ítélnek. A 2011-ben alapított díjat olasz újságírók szavazatai alapján adják az elmúlt év legkomolyabb eredményeit felmutató olasz vezetőedzőjének. Idén az angol bajnokságban szereplő Leicester City mestere, Claudio Ranieri kapta a legtöbb voksot.

Korábban Massimiliano Allegri a Juventus mestereként, Carlo Ancelotti a Real Madrid vezetőedzőjeként, míg a válogatott korábbi kapitánya, Cesare Prandelli részesült az elismerésben.

Ranieri elképesztő 12 hónapot tudhat a háta mögött a Leicester City kispadján, az elmúlt szezon végén még a kiesés elől mentette meg az angol egyesületet, amely a jelenlegi idényben viszont már a bajnoki cím egyik legnagyobb várományosa. A Leicester City hat mérkőzéssel a végelszámolás előtt hét ponttal vezeti a Premier League tabelláját a Tottenham Hotspur előtt.

A Leicester City négy 1-0-s sikerrel várja az angol bajnokság 33. fordulóját, amelyben a Sunderland vendége lesz vasárnap: a hazai győzelemre a szorzó 3.40, a döntetlenre 3.40, a vendégek sikerére 2.10.

A Leicester City az ősszel 4-2-re verte a Sunderlandet hazai pályán.

A Sunderland öt meccse nyeretlen a pontvadászatban, és a 18. helyen áll a tabellán, legutóbb a West Bromwich Albionnal ikszelt hazai pályán.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply