Az Atletico középpályást keres

2015. December 1. Tuesday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Tiago Mendes
A La Ligában szereplő Atletico Madrid hónapokig nem számíthat középpályására, Tiagóra, ezért a januári átigazolási időszak alatt mindenképpen szeretne igazolni.

A 34 éves Tiago lába eltörött csapata hétvégi, Espanyol elleni bajnoki meccsén. Az Atletico ugyan nyerni tudott 1-0-ra, Diego Simeone mégsem volt boldog, mert véleménye szerint nagyon nehéz olyan rutinnal rendelkező játékost találni, mint Tiago.

“Amikor megnyílik a januári piac, mindig érdeklődve nézünk szét, sosem zárkózunk el az elől, hogy megerősítsük keretünket” – mondta az argentin szakember. “Most sem fogunk kivételt tenni, főleg annak tudatában, hogy Tiagóra nem számíthatunk. Őszinte leszek: nem könnyű olyan labdarúgót találni, mint a portugál. Komoly rutinnal rendelkezik, amilyennel a huszonhat-huszonhét éves játékosok még nincsenek birtokában. Van persze több labdarúgónk is erre a posztra, lehet, hogy még jobbak is leszünk.”

Saul Niguez, Koke és Gabi is képes pótolni Tiagót, és januárban visszatér a klubhoz Matias Kranevitter is, aki jelenleg a River Plate csapatát erősíti kölcsönben.

Kedd este az Atletico a spanyol Király-kupa 4. fordulójában a Reus Deportiu otthonában lép pályára. A találkozó favoritjai a madridiak, annak ellenére, hogy a vendéglátók a harmadosztályban vezetik csoportjukat. A Reus legjobb formában lévő gólvágója Edgar Hernandez, akinek hét találata van, míg Alex Colorado hat alkalommal volt eredményes bajnoki mérkőzésen.

Simeone nem írja le a katalán kiscsapatot, hiszen a kupában bármi megtörténhet – az Atletico 2013-ban magasba emelhette a trófeát, és ezt szeretné ismét átélni.

A Reus Deportiu győzelmére a szorzó 8.00, a döntetlenre 4.50, a vendég Crotone sikerére pedig 1.40.

Forrás: Unibet

Leave a Reply