Az Atlético harcosságával ejtette ki a Barcelonát

2014. April 10. Thursday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

A Bajnokok Ligája eddigi legnagyobb meglepetését szolgáltatva az Atlético Madrid kiejtette a végső győzelemre is esélyesnek tartott Barcelonát a negyeddöntőben, miután a visszavágón 1-0-ra győzött Madridban.
Lionel Messi

A Barcelona nem tudott mit kezdeni az Atletico harcosságával.

Az Atético Madrid negyven év után jutott el ismét az elődöntőig a legrangosabb európai kupasorozatban, Diego Simeone vezetőedző gyönyörű érzésnek nevezte ezt.

“A szurkolóink fantasztikus légkört teremtettek, nagy hatással voltak a játékosaimra. A meccs eleji látványkép elképesztő volt. Úgy érzem, rengeteget fejlődtünk. A mérkőzés előtt semmi különöset nem mondtam, a legfontosabb az, hogy a csapat fejében előre le legyen játszva a mérkőzés.

Szerencsére senki nem tért el a tervtől, semmi nem romlott el, így nyugodtan játszhattunk” – fogalmazott a szakember, majd hozzátette, hogy nem a legjobbak nyernek mindig, hanem azok, akik harcolnak.

Simeone továbbá elmondta, hogy a BL hátralévő részében is ugyanilyen szerénységgel, de nagy odaadással fognak játszani.

Gerardo Martino, a Barcelona trénere azt mondta a mérkőzés után, hogy főleg az első húsz percben mutatott gyenge játék miatt estek ki, szerinte abban a periódusban túl nagy volt a különbség a két csapat között. Az argentin szakember azt rótta fel csapatának, hogy nem volt egymás után négy-öt jó passz és nem volt elég intenzív a játék.

A spanyol bajnokság utolsó fordulójában szintén egymással játszik a két csapat, a mérkőzés akár a bajnoki címről is dönthet. “Nem számítok más meccsre a bajnokságban sem, hacsak nem mi szerezzük az első gólt” – mondta Martino.

Az Atlético Madrid vasárnap a Getafe vendége lesz, a BL-elődöntős győzelmére 1.44 az odds, a döntetlenre 4.00, a hazaiak sikerére pedig 8.50 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply