by

Arsenal vs. Barcelona – 2016/02/23

2016. February 22. Monday in Elemzés, Mérkőzés elemzés, PRÉMIUM tartalom, Sportfogadás, UEFA Bajnokok Ligája

Arsenal FC VS

UEFA Bajnokok Ligája

2016/02/23 20:45 (CET),

Emirates Stadium

FC Barcelona
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

UEFA  Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, 1. mérkőzés: az angol Arsenal otthonában, az Emirates stadionban fogadja a spanyol Barcelona labdarúgó csapatát.

Az Arsenal a Bajnokok Ligája F csoportjában végzett a 2. helyen a Bayern München mögött. Az angol bajnokságban a 3. pozíciót foglalják el egyenlő pontszámmal a 2. Tottenhammel és 2 ponttal lemaradva az első helyen álló Leicestertől. Az utóbbi 5 mérkőzésükön nem találtak legyőzőre, legutóbb a Hull City ellen léptek fel az FA Kupában és 0-0-s döntetlent értek el.

Az FC Barcelona a Bajnokok Ligája E csoportját nyerte meg veretlenül, megelőzve az AS Romát. A La Ligában jelenleg 8 pont előnye van a 2. helyen álló Atletico Madriddal szemben és 9 a Real Madriddal szemben. Az utóbbi 14 mérkőzésükből 13-at megnyertek és egy alkalommal döntetlent értek el. Az utóbbi találkozójukon a Las Palmas vedégei voltak és 2-1-re nyertek.

A szakértők a mérkőzés nagy esélyesének a Barcelonát látják, azt azért nem szabad elfelejteni, hogy az Arsenal saját otthonában lép fel.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 4.50 1 | 4.50 Winmasters X | 4.15 X | 4.15 Unibet 2 | 1.67 2 | 1.67 Winmasters

Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere minél jobb eredményt szeretne elérni a Barcelona ellen, és bár a hangolás nem sikerült túl jól, hisz csak döntetlent értek el legutóbb, mégis bizakodó. A kezdők között biztosan ott lesz Giroud, Özil, Ramsey, Oxlade-Chamberlain és Mertesacker is.

A Barcelona, Luis Enrique vezetőedző irányításával egyértelműen nyerni szeretne az Ágyúsok otthonában, azonban az MSN-triónak és társainak nem lesz könnyű dolga. A pályára lépők között több mint bizonyos, hogy ott lesz Messi, Suarez, Neymar, Iniesta és Mascherano is.

Az utóbbi egymás elleni mérkőzést a Barcelona nyerte 3-1-re, de azelőtt az Arsenal győzött 2-1-re.

A két együttes eddig 5-ször találkozott egymással, 3-szor a Barcelona diadalmaskodott, 1 mérkőzésen döntetlen született, az Arsenal pedig egyszer tudott nyerni.

A Barcelona eddig még nem győzött az Arsenal otthonában.

Az utóbbi mérkőzéseik:

Csapat Mérkőzések száma Győzelem Döntetlen Vereség
Arsenal 10 5 4 1
Barcelona 10 9 1

 

Csapat-hol Mérkőzések száma Győzelem Döntetlen Vereség
Arsenal – hazai 5 2 2 1
Barcelona – vendég 5 4 1

Összegzés:

Úgy gondolom, hogy ezen a mérkőzésen a Barcelona legyőzi otthonában az Arsenalt. Tippem tehát 2-es.

Fogadási tippünk:Nyertes tipp
Barcelona győzelem | 1.67 Barcelona győzelem | 1.67 Unibet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2016/02/22, 8:22

Related Articles

Leave a Reply