Angliából igazolt a Milan

2014. January 31. Friday in Hírek, Olasz Serie A

A Milan kölcsönbe a szezon végéig leigazolta Adel Taarabtot, a Queens Park Rangers labdarúgójának játékjogát a szezon végén meg is vásárolhatja a milánói klub.
Clarance Seedorf

Seedorfnak már a negyedik új szerzeménye volt Taarabt.

Az olasz egyesület hivatalos honlapján ismerte el, hogy sikerült megegyezni a QPR-ral a marokkói válogatott játékosról. Taarabt már csütörtökön elutazott Milánóba, ahol átesett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, pénteken pedig alá is írta szerződését a Milannal. A támadó középpályás megszerzését elsősorban Clarence Seedorf szorgalmazta, a nemrég kinevezett vezetőedző által megálmodott taktikához szükség volt egy sokoldalú, támadó szellemű játékosra a középpályán, Taarabt pedig megfelelt az elvárásnak.

A középpályás a Lens csapatában kezdte profi karrierjét, majd a Tottenham igazolta le. A marokkói focista 2010 óta erősíti a QPR-t, a szezon első felét azonban kölcsönben a Fulhamnél töltötte, 15 meccsen lépett pályára az ősz folyamán. Taarabt szerződése a QPR-ral 2016-ban jár le.

A marokkói labdarúgó a Milan negyedik téli igazolása, Adil Rami és Honda Keiszuke korábban bebiztosított szerződtetése mellett a piros-feketék megszerezték Michael Essient a Chelsea-től.

A 9. helyezett Milan szombaton a 6. Torinót látja vendégül a Serie A 22. fordulójában: a milánóiak győzelmének az oddsa 1.60, a döntetlenre 3.80, a torinóiak sikerére 5.75 a szorzó.

A Milan javuló formát mutat a bajnokságban, utóbbi két meccsét megnyerte, igaz, az előző fordulóban szerencse is kellett Seedorfék sikeréhez, a Milan a 87. percben még hátrányban volt a Cagliari otthonában. A Torino szintén megszerezte a három pontot legutóbbi két bajnokiján, az előző körben az Atalanta távozott pont nélkül Torinóból.

A két csapat őszi bajnokija 2-2-es döntetlennel zárult.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply