Alsóházi rangadó a Premier League-ben

2013. December 27. Friday in Angol Premier Liga, Hírek

A legutóbbi öt meccsén csupán egy pontot szerző West Bromwich Albion a tabella utolsó előtti helyezettjéhez, a West Ham Unitedhez látogat szombaton kora délután az angol labdarúgó-bajnokságban.
Matej Vydra

A WBA pontot szerzett a karácsonyi fordulóban a Tottenham otthonában.

A West Ham United és a West Bromwich Albion is egy-egy londoni csapattal készült az egymás elleni meccsre karácsonykor, a WHU hazai pályán vezetett az Arsenal ellen, de 3-1-re kikapott, a WBA pedig bravúros, 1-1-es döntetlent játszott a Tottenham otthonában.

A tabella 15. helyén, a kieső zónától egy pontra álló West Bromwich az idén csupán egyetlen meccset nyert meg a Premier League-ben idegenben, legutóbbi öt bajnokiján pedig csak egyetlen pontot szerzett. A West Ham United ugyan az utolsó előtti, 19. a tabellán (a két csapatot három pont választja el egymástól), de a West Bromwich Albion elleni legutóbbi öt meccséből egyet sem veszített el, így bizakodva várhatják a találkozót. Ugyanakkor a döntetlenre van a legnagyobb esély, hiszen az utolsó öt összecsapásukból négyen megosztoztak a pontokon, kétszer gól nélküli döntetlen lett a vége.

A West Ham decemberben még nem nyert meg egy meccset sem, és meglehetősen kevés gólt szerez, ennek egyik oka, hogy továbbra is sérült a klub rekordigazolása, Andy Carroll. Noha helyettese, Carlton Cole kezd magára találni, hiszen a legutóbbi két találkozóján egyaránt gólt lőtt, de az eredmények még nem igazán jönnek. A hazaiaknál James Collins sem játszhat sérülés miatt, míg a vendégeknél Victor Anichebe és Nicolas Anelka hagyhatja ki a szombati bajnokit.

A West Ham United-West Bromwich Albion meccsen a hazaiak győzelmére 2.37, a döntetlenre 3.40, a vendégek sikerére pedig 3.25 a szorzó.

A vendégeknél közel egy év után játszott ismét kezdőként Gera Zoltán, aki jó teljesítménnyel hálálta meg a bizalmat, és alighanem Londonban is lehetőséget kaphat a bizonyításra.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply