Allegri tart a Malmőtől

2014. November 26. Wednesday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Massimiliano Allegri
Massimiliano Allegri szerint a svédek hazai pályán nagy veszélyt jelenthetnek a Juventusra, amelynek a továbbjutás érdekében muszáj lenne nyerni szerdán.

 

A Juventus a Bajnokok Ligája A csoportjában a harmadik helyről várja az ötödik fordulót, amelyben a sereghajtó Malmö vendége lesz. A csoportban még nem dőlt el egyetlen kérdés sem, az Atletico Madrid 9 ponttal áll az élen, a Juventus és az Olimpiakosz 6-6 egységet gyűjtött, míg a Malmö háromszor kikapott és egyszer győzött eddig.

A svédek egyetlen sikerüket hazai pályán érték el, az Olimpiakosz elleni győzelemmel még életben vannak a továbbjutási remények is. A Malmö az elmúlt fordulóban is hazai pályán szerepelt az Atletico Madrid ellen, ám a spanyol bajnoki címvédő nagy falatnak bizonyult, és 2-0-s győzelemmel távozott. Ennek ellenére Allegri tart a szerdai összecsapástól.

“Az eredmény számít holnap, gyorsnak kell lennünk, és megérteni, mit is követel meg tőlünk ez a sorozat” – mondta a Juventus mestere.

A Juventus eddig mindkét idegenbeli BL-meccsét elbukta, az Atletico és az Olimpiakosz is 1-0-ra verte Allegri csapatát. A szakember szerint mindkét meccsen az ő csapata volt a jobb, de nem tudta ezt érvényesíteni az eredményben. Allegri szerint ez szerdán nem fordulhat ismét elő.

A Malmö sikerének az oddsa 12.00, a döntetlenre 5.25, a Juventus győzelmére 1.33 a szorzó.

A két gárda első meccsét a csoportkör során az olaszok 2-0-ra nyerték hazai környezetben.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply