Allegri: jobb idők várnak a Milanra

2013. December 17. Tuesday in Hírek, Olasz Serie A

A Milan hétfő este 2-2-es döntetlent játszott a Romával, Massimiliano Allegri szerint a januári erősítésekkel nagyot léphet előre a csapat.
Philippe Mexes

A téli erősítések után sokat javulhat a Milan.

A Milan az olasz bajnokság 16. fordulójának záró meccsén hazai pályán Mattia Destro góljával került hátrányba a fővárosi csapat ellen, de még az első félidőben Christian Zapata révén egyenlíteni tudott. A fordulás után a csereként beállt Gabriel kaszálta el Gervinhót a tizenhatoson belül, a megítélt büntetőt Kevin Strootman váltotta gólra. A milánóiak azonban ismét egyenlíteni tudtak, Sulley Muntari gólpassza után maga is bevette a farkasok kapuját.

A döntetlennel ugyan nem lépett előre a Milan, de a második helyezett ellen elért iksz bíztató a jövőre nézve, legalábbis Massimiliano Allegri szerint.

“Az elmúlt hónapokban folyamatosan fejlődtünk, és bár az Atletico Madrid már most remek formában van, szerencsére addig az összecsapásig még nekünk is van időnk javulni” – utalt csapata formája kapcsán a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjére Allegri.

A jövőt illetően pozitív szakember szerint az is bizakodásra adhat okot, hogy januárban több poszton is megerősödik a milánóiak kerete.

“A védelem ma jól működött, januárban pedig még érkezik Rami, és addigra Mexes is felépül sérüléséből. Elöl Honda segíthet majd Kakának és Balotellinek, szóval úgy hiszem, hogy helyre állhat a csapatban az egyensúly” – fejtette ki reményeit Allegri.

A 10. helyen álló Milan az év utolsó bajnokiján az 5. helyezett városi rivális Inter vendége lesz: a kék-feketék győzelmének az oddsa 2.50, a döntetlenre 3.30, a piros-feketék sikerére 2.75 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply