Allegri állása nincs veszélyben

2013. November 9. Saturday in Elemzés, Előzetes, Hírek, Olasz Serie A

Massimiliano Allegri

Adriano Galliani szerint a Chievo elleni meccsen nem a vezetőedző állása a tét, a Milan alelnöke biztos benne, hogy a csapat lassan kikecmereg a válságból.

A Milan háza táján továbbra sem csitulnak az indulatok, elsősorban azért, mert a csapat nem találja a kiutat mély válságából. A milánóiak öt meccse nem tudtak győzni, az elmúlt öt bajnokijukon pedig összesen négy pontot gyűjtöttek. A piros-feketéknél a sikertelenség már egymás ellen fordította a vezetőket, a tulajdonos Silvio Berlusconi lánya nyilvánosan kritizálta Massimiliano Allegrit és Gallianit.

A vezetőedző és az alelnök jövője is bizonytalan az olasz sajtó szerint, de utóbbi igyekszik tompítani a képet. Galliani úgy véli, hogy a klub kezelni tudja a helyzetet, a vasárnapi bajnokin pedig senkinek sem kell az állásáért harcolnia.

“A Chievo elleni bajnoki természetesen nagyon fontos, hiszen hátul állunk a tabellán, de ez nem valamiféle utolsó lehetőség. A klub terve, hogy a szezon végéig Allegri vezeti a csapatot, de tény, hogy minden edzőnek el kell fogadni a sikertelenség eredményét. De szó sincs arról, hogy ultimátumot intéztünk volna az edző ellen” – jelentette ki Galliani a vasárnapi meccs kapcsán.

A Milan vasárnap délután látogat a Chievo otthonába: a veronaiak sikerének az oddsa 4.00, a döntetlenre 3.40, a milánóiak győzelmére 1.90 a szorzó.

A két csapat elmúlt 13 meccsét kivétel nélkül a Milan nyerte, a Chievo legutóbb 2005-ben tudott győzni milánói riválisa ellen, döntetlenre legutóbb 2004-ben került sor.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply