Alex és Diego Lopez is megsérült

2014. September 16. Tuesday in Hírek, Olasz Serie A

Diego Lopez
A Milan vasárnap kilencgólos meccset nyert meg, a Parma elleni mérkőzésen megsérült Diego Lopez és Alex is.

 

A Milan második mérkőzését is megnyerte a Serie A-ban, ráadásul fontos találkozón diadalmaskodott. Filippo Inzaghi együttese a Lazio elleni rangadó után Pármában gyűjtötte be a három pontot, ráadásul nem is akármilyen körülmények között.

A milánóiak 5-4-re nyertek idegenben, Jeremy Menez kiváló gólt szerzett sarokkal, mindkét csapatból kiállítottak egy-egy játékost, és hiába vezetett többször is több góllal a Milan, a meccs mindvégig nyitott maradt. Ez többek között annak is volt köszönhető, hogy a Milan védelme nem állt mindig a helyzet magaslatán, a négy kapott gólt nagy egyéni hibák előzték meg.

A negyedik találatnál Diego Lopez rontott, a kapus egy hazaadás után egy rossz mozdulat miatt megsérült, így Mattia De Sciglio passza a kapuban kötött ki. A meccs után az is kiderült, hogy a kapus sérülése komolyabb, mint elsőre látszott: a jobb combja sérült meg, és a hírek szerint két hétig nem állhat csapata rendelkezésére, vagyis biztosan kihagyja a hétvégi, Juventus elleni rangadót.

A klub tájékoztatása szerint Alex is megsérült vasárnap, a védő nem is tudta végigjátszani a meccset, a második félidőben Cristian Zapata váltotta.

“A kapus combizomhúzódást szenvedett, ő néhány hétig nem lesz bevethető. Alex combjában egy rúgás után zúzódás alakult ki. Mindkét játékos komolyabb vizsgálatokon esik át az elkövetkezendő napokban” – szól a Milan közleménye.

A Milan a Juventust látja vendégül az olasz bajnokság harmadik fordulójában: a hazai győzelem oddsa 3.20, a döntetlenre 3.40, a vendégek sikerére 2.20 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply