A Verona minden meccse utolsónak számít

2016. March 5. Saturday in Hírek, Olasz Serie A

Jacopo Sala
Luigi Del Neri szerint csapata, a Verona minden meccsen maximálisan kell teljesítsen ahhoz, hogy megússza az élvonalból való a kiesést.

A Hellas Verona az olasz labdarúgó-bajnokság őszi szakaszában nem szerzett győzelmet, a nyeretlenségi sorozatot a gárda már idén, az Atalanta ellen tudta megszakítani. Az első győzelmet nem sokkal később követte a második is, a városi rangadón aratott sikerrel pedig felvillant az esetleges bennmaradás lehetősége. Del Neri alakulata a szezon elejétől az utolsó helyen áll, ám az utóbbi időben faragni tudott lemaradásából.

A vezetőedző is osztja az optimisták véleményét, ám azt sem tagadja, hogy a bennmaradáshoz minden erejére szüksége lesz a csapatnak.

“Minden meccs az utolsó esélyt jelenti, így mindig úgy kell játszani, hogy megragadhassuk azt. A célunk nem is lehet más, minthogy az összes olyan meccset megnyerjük, mint a Chievo vagy az Udinese elleniek voltak” – mondta a szakember, akinek csapata a legutóbbi meccsén kikapott a szintén kiesés elől menekülő Udinesétől.

A következő ellenfél a Sampdoria, amely a 16. helyen várja a folytatást. A genovaiaknak az elmúlt hétvégén sikerült megszakítani január elejétől tartó gyenge szériájukat.

“Futva és szenvedve tudjuk megverni a Sampdoriát, amelyet nagyon tisztelünk. Rossz előjel, hogy sikerült a Frosinone ellen nyerniük, biztosan önbizalmat szereztek ettől a sikertől” – tette hozzá Del Neri.

A Verona szombati sikerére a szorzó 2.50, a döntetlenre 3.30, a Sampdoria győzelmére 2.90.

Az ősszel a Sampdoria hazai pályán 4-1-re nyert.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply