A Southampton sérült csatárával hosszabbított

2015. May 13. Wednesday in Angol Premier Liga, Hírek

Jay Rodriguez
Több mint egy éve nem lépett pályára Jay Rodriguez, ennek ellenére a Southampton mindenképpen számít a jövőben a csatárra.

A Southampton elmúlt szezonbeli remekléséből oroszlánrészt vállalt az angol csatár, aki 15 góllal házi gólkirály lett, annak ellenére, hogy a szezon végén már nem segíthette csapatát. Rodriguez legutóbb tavaly áprilisban lépett pályára a Manchester City elleni találkozón, de azon a meccsen már a 26. percben le kellett cserélni. A támadó keresztszalag-szakadást szenvedett, amely után meg kellet műteni.

Rodriguez sérülésével nagy lehetőségektől esett el, hiszen 2013-ban bemutatkozhatott az angol válogatottban, ám hiába lett Daniel Sturridge és Wayne Rooney mögött a Premier League harmadik legeredményesebb angolja, a világbajnokságról nem is álmodhatott. Ráadásul a hírek szerint több klub is szerette volna leigazolni a szezon végén, ám sérülésével ezt is bukta.

Végül a visszatérésére is sokat kell várnia, immár 13 hónapja nem bevethető, és ebben a szezonban már nem is tér vissza. A Southampton ennek ellenére mindenképpen számít rá a jövőben, ezt bizonyítja, hogy új, négyéves szerződést köthetett a klubbal.

“Ez egy nagyszerű klub, ebben a szezonban is remekül szerepelünk. A számomra ez egy nagyon nehéz év volt, de nagyon boldog vagyok az új szerződés miatt. Bizakodva várom a jövőt” – mondta a támadó.

A Southampton 36 forduló után hetedik az angol bajnokságban, a hétvégén a 14. Aston Villát látja vendégül: a hazai győzelem oddsa 7/10, a döntetlenre 13/5, a vendégek sikerére 4/1 a szorzó.

A két csapat őszi bajnokija 1-1-es döntetlennel zárult.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply